.

"Vino și asează-te.
Peste două zile nu voi mai fi aici...
Și pe urmă...niciodată."
(Vasili Șukșin)




joi, 22 octombrie 2015



"Nu ai nevoie de o citire a aurei sau un medium care să-ți spună pe ce nivel de vibrație te situezi, îți poți da seama și sigur dacă atragi o realitate pe care ți-o dorești sau nu. Testează-ți vibrația folosindu-te de următoarele 5 semne de mai jos.

1. MONITORIZEAZĂ REALITATEA

Privește împrejurul tău ce se petrece? Ți se deschide o ușă sau ți se trântește în nas? Ai parte de o zi frumoasă sau vremea e îngrozitoare?

Realitatea ne-o creăm fiecare, prin prisma gândurilor și acțiunilor noastre, așa că poți vedea și singur punctul în care te afli. Dacă îți place ce vezi în jurul tău, înseamnă că ai o vibrație înaltă și ești în armonie. În schimb dacă ești înconjurat de multe obstacole și frustrări, înseamnă că mai ai de lucru. Dacă ești undeva pe la mijloc, nu o duci nici bine, dar nici rău, atunci vibrația ta se află undeva pe la mijloc.

2. VEZI ÎN JURUL TĂU SEMNE?

Fie că e vorba de numere repetitive sau de sincronicități, toate acestea sunt semnul unei vibrații înalte. Atunci când avem parte de sincronicități sau evenimente supranaturale înseamnă că deja ne-am conectat pe o falie superioară de conștiință prin intermediul căreia putem observa perfecțiunea universului.

3. MONITORIZEAZĂ-ȚI EMOȚIILE

Emoțiile sunt cele care îți dau de gol vibrația. Dragostea, bucuria, entuziasmul, buna dispoziție, toate acestea indică un tipar vibrațional înalt, în timp ce furia, dezgustul, plictiseala au legătură cu o vibrație joasă. Cu cât cultivi mai multe stări pozitive, cu atât realitatea se va transforma ca atare.

4. MONITORIZEAZĂ-ȚI CORPUL

Ești plin de energie, debordând de vitalitate sau ai stări de oboseală cronică? Boala, durerea și accidentele sunt toate semne ale dizarmoniei interioare, care se traduce astfel în realitate. Cu cât îți lucrezi mai mult corpul subtil și îl aduci într-o stare perfectă, cu atât devii mai sănătos. Acestea sunt de fapt beneficiile primordiale a oricărei tehnici spirituale fie că vorbim de yoga, meditație, reiki etc.

5. FII ATENT DE CINE EȘTI ÎNCONJURAT

Dacă în jurul tău se află doar oameni buni, prieteni adevărați înseamnă că ai ajuns la un nivel la care rezonezi cu oamenii de o frecvență înaltă. Ține minte că suntem cu toții energie, iar a sta înconjurat de oameni cu o frecvență joasă înseamnă a prelua din energia lor până ajungi să te egalizezi cu ei.

Aceste cinci semne sunt indicatori la îndemâna oricui prin care se poate măsura nivelul de vibrație. Dacă te afli undeva jos, încearcă să vezi că universul îți transmite semne care să te determine să iei o poziție și să ascensionezi. Sunt o mulțime de lucruri pe care le poți face să-ți ridici vibrația. Succes!"

Sursă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu