.

"Vino și asează-te.
Peste două zile nu voi mai fi aici...
Și pe urmă...niciodată."
(Vasili Șukșin)




miercuri, 21 octombrie 2015

7 sfaturi de la Louise Hay pentru a-ti vindeca viata (si TIROIDA!!!)



Intr-un articol publicat pe www.sarahwilson.com, Sarah Wilson - blogger american, autoare de bestseller New York Times si antreprenoare - povesteste despre intalnirea sa cu faimoasa Louise Hay si despre lucrurile si lectiile pe care le-a invatat prin prisma acestei intalniri.

Louise Hay este o personalitate in literatura motivationala al carei nume nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este fondatoare a Hay House, Inc, iar cartea ei “You can heal your life” a devenit celebra in lumea intreaga, ajutand la vindecarea multor vieti. Promotoare a gandirii pozitive si a autovindecarii, Louise a reusit sa isi vindece viata ( a avut la randu-I o copilarie instabila si o adolescenta plina de abuzuri) si trupul ( a suferit de cancer), astazi atingand varsta de 89 de ani si bucurandu-se de succes pe plan international. Este o sursa de inspiratia pentru milioane de oameni din lumea intreaga. Iata ce a invatat Sarah Wilson de la Louise Hay si ce putem invata si noi la randul nostru:
7 sfaturi de la Louise Hay pentru a-ti vindeca viata (si tiroida!)

1. Consuma proteine de buna calitate si cat mai multe legume
In timpul intalnirii cu Sarah, Louise Hay a consumat la micul dejun ceai de menta, oua preparate stil jumari (scrambled egges), 3 carnaciori si cateva prune. A asociat prunele cu carnaciorii. In principal, Louise Hay urmeaza dieta Westin A Price, insa nu in mod strict. Incearca sa consume cat mai putin zagar si gluten si consuma cereale in mod limitat, consumand in schimb o multime de grasimi naturale si cat mai multe legume. Desi a incercat mai multe stiluri alimentare, a ramas fidela stilului de alimentatie WAP (Westin A Price).

2. Nu ai nevoie de lucruri...
Sarah a invatat de la Louise ca nu avem nevoie de lucruri. “Avem nevoie de mai putine lucruri, mai putine haine”, a spus Louise… Desi astazi este o femeie bogata, Louise traieste minimalist. Conduce o masina smart si isi cultiva propriile legume pe care le consuma.

3. Nu iti mai face griji daca poti face sau nu un lucru…
Louise crede ca viata i-a adus ce a avut nevoie, asa cum a avut nevoie. “Viata mi-a dat HIV”, a spus ea referindu-se la faptul ca a devenit cunoscuta datorita muncii ei cu victimele HIV in anii ’80. “Sunt pur si simplu fascinata. Cum mi s-a intamplat asta?”. Louise a invatat sa aiba incredere ca viata guverneaza cumva lucrurile.

4. Invata despre copilaria celorlalti oameni...
Te vindeci pe tine insuti atunci cand ierti. Si ierti imaginandu-ti- l pe celalalt copil si descoperind cum a fost viata pentru el atunci cand a fost copil. Louise a cercetat copilaria parintilor ei pentru a-i putea ierta pentru copilaria ei violenta.

5. Raspunde la telefon si deschide mailul.
Raspunde la telefon si deschide emailul. Nu urmari rezultatele sau succesul. Pur si simplu vezi-ti de ziua ta, fa-ti treaba si vezi ce se intampla mai departe. Nu te agita. Louise spune ca lucrurile potrivite vin incet. Intr-adevar!

6. Prima ora a zilei este cruciala...
Louise isi incepe ziua prin a multumi patului ei pentru somn!, face intinderi, bea ceai si apoi se intoarce inapoi in pat pentru a citi. Deoarece ii place. Chiar si-a amenajat patul astfel incat atunci cand se afla in pat sa aiba cel mai bun unghi pentru a citi.

7. Si un sfat pentru Tiroida:
“Uita-te in oglinda si intreaba-ti tiroida bolnava: cum pot sa te iubesc si sa te readuc la viata? Chiar daca poate ca nu intelegem imediat acest lucru, el are un inteles. Problemele cu tiroida, este de parere Louise, sunt despre creativitatea blocata. Louise a explicat ca multe femei sunt zdruncinate de presiunea de a fi multe si toate lucrurile, iar eul lor creator se blocheaza."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu