.

"Vino și asează-te.
Peste două zile nu voi mai fi aici...
Și pe urmă...niciodată."
(Vasili Șukșin)




joi, 19 august 2021

"Profeţiile de la Celestine"

 




                                       ***
"1. Descoperim că trăim într-o lume extrem de misterioasă.
A coincidențelor și sincronicităților ce ne sunt destinate.

2. Pe măsură ce ne trezim în fața misterului, ne vom crea o nouă viziune asupra lumii.

3. Descoperim că tot ce este în jurul nostru, toată natura, este formată și se trage dintr-o energie divină pe care începem să o simțim și să o înțelegem.

4. Oamenii s-au simțit nesiguri și deconectați de la această sursă sacră și au început să obțină energie, dominându-i pe ceilalți.

5. Singura soluție este să cultivăm reconectarea personală cu divinitatea.
O transformare mistică care ne umple de energie și iubire, schimbă pecepția noastră asupra frumosului și ne ridică către o conștiință de sine mai înaltă.

6. Astfel, putem să ne eliberăm de tiparul controlului și să descoperim un adevăr specific, o misiune, pentru care suntem cu toții aici, aceea de a ajuta umanitatea să evolueze către acest nou nivel de percepție a realității.

7. În urmărirea aceste misiuni, putem descoperi intuiția care ne va arăta unde mergem și ce să facem, iar dacă interpretăm corect, se vor produce sincronicități care vor deschide ușile misiunii noastre.

8. Când suficienți oameni intră în acest curent evolutiv, dăruind energie către eu-l superior al fiecărei ființe întâlnite, vom clădi o nouă cultură în care vom evolua către nivele înalte de energie și percepție.

9. Așa participăm la lungul drum al evoluției de la big-bang la scopul ultim al vieții: să ne energizăm trupurile, generație de generație, până când putem pătrunde într-un paradis pe care-l putem vedea în sfârșit."

                                            ****


"Mai întăi, cum am spus, trebuie să dobândești suficientă energie, apoi îți amintești cerința de bază a vieții tale – ceea ce ai moștenit de la părinți – pentru că aceasta furnizează contextul general al evoluției tale.
Apoi pornești pe calea respectivă, descoperind cerințele mărunte, imediate, cu care te confrunți în viață.
Acestea aparțin întotdeauna problemei de bază a vieții tale și definesc unde anume te afli în căutările tale. 
Odată ce ai devenit conștient de întrebările pe care ți le pui la un moment dat, primești un fel de direcționări care țin de intuiție: ce să faci, unde să te duci...
Vezi, într-un fel sau altul, pasul următor.
Și asta întotdeuna.
Singura dată când acest lucru nu se întâmplă este atunci când întrebarea pe care o ai în minte este greșită, nepotrivită.
Vezi tu, problema în viață nu constă în a primi răspunsuri, ci în a-ți identifica întrebarea pentru momentul în care te afli.
Odată ce știi să ceri – și acel lucru este oportun – vine și răspunsul.
Intotdeauna.
După ce ai intuiția a ceea ce se va întâmpla în continuare, pasul următor este să fii atent și pe fază.
Mai devreme sau mai târziu se vor petrece și coincidențele care te vor ghida în direcția pe care ți-a indicat-o intuiția."
                                     ...
Prima viziune - Masa critică
- apare atunci când începem să luăm în considerare coincidenţele.

A doua viziune - Un prezent mai amplu
- când devenim atenţi şi conectaţi la energie, observăm că apar coincidenţele, într-un şir nesfârşit.

A treia viziune- Este vorba despre energie
- o nouă înţelegere a lumii fizice, aduce o altă înţelegere a universului fizic (vom învăţa să percepem ceea ce înainte era o formă de energie invizibilă).

A patra viziune - Lupta pentru putere
- revelează faptul că omul a avut întotdeauna nevoie de energie şi a căutat să-i controleze pe alţii pentru a o dobândi.

A cincea viziune - Mesajul misticilor
- există surse alternative, dar nu putem fi conectaţi permanent la ele, atâta timp cât nu suntem conştienţi de metoda pe care noi ca indivizi, o utilizăm pentru a-i controla pe alţii (ori de câte ori cădem în acest prost obicei, ne deconectăm de la sursă).

A şasea viziune - Lumină asupra trecutului
- înainte să intrăm pe deplin într-o stare de spirit specială, pe care cei mai mulţi o întrevăd doar (viaţa noastră condusă de coincidenţe misterioase), trebuie să deschidem ochii asupra a ceea ce suntem cu adevărat.

A şaptea viziune - Pe firul lucrurilor
- abordarea conştientă a tot ceea ce ne înconjoară, atenţia care trebuie acordată oricărei coincidenţe, la fiecare răspuns pe care ţi-l dă universul (felul în care unele lucruri ne sar în ochi, sunt evidente, precum şi despre felul cum anumite gânduri ne apar pentru a ne îndruma).

A opta viziune - Etica interpersonală
- trebuie să înveţam să ne comportam unii cu alţii, cum să proiectam energie asupra celorlalţi şi cum să evitam dependenţa de alţii.

A noua viziune - Viaţa care va urma

- pe măsură ce vom învăţa să evoluăm şi să ne urmăm calea, descoperind adevăr după adevăr, întreaga viaţă se va transforma într-un mod previzibil.

(- dupa cartea "Profețiile de la Celestine" de James Redfield)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu