.

"Vino și asează-te.
Peste două zile nu voi mai fi aici...
Și pe urmă...niciodată."
(Vasili Șukșin)




marți, 4 octombrie 2022

Ne-au spus ...


"Ne-au spus că soarele este rău, că trebuie să ne protejăm de el.
Ne-a deconectat de pământ cu pantofi de cauciuc, astfel încât să nu ne rănim.
Ne-au otrăvit apa cu clor. 
În numele binelui și pentru dinții noștri, ne-au umplut apa și pasta de dinți cu fluor, ceea ce este un neurotoxic extraordinar și cu asta ne-au calcificat glanda pineală.
Ne-au mai spus că natura este o amenințare că totul e un pericol, că există mii de viruși care așteaptă să ne distrugă.
Ne-au spus că sarea de mare trebuie rafinată și prin urmare distrusă, și de asemenea trebuie rafinat tot ce mâncăm, făina și toate alimentele, de parcă natura nu ar ști ce e mai bine pentru noi.
Ne-au umplut mesele cu organisme modificate genetic iar organismul nostru nu recunoaște toate aceste pesticide și toate tipurile de substanțe, care ne intoxică și ne înveninează, și asta face ca metabolismul nostru să nu funcționeze așa cum ar trebui.
Ne-au spus inclusiv că și nașterea este periculoasă și a transformat începutul vieții sacre într-un act medical aseptic, fără durere, denaturat.
Ne-au spus inclusiv că și laptele matern este periculos, și că în realitate, nu mama este cea care aduce ființa la lumină, ci i-au spus Părinte 2.
Ne-a spus că corpul nostru face greșeli că singurul mod de a-l rezolva este cu un bisturiu sau cu niște pastile sau cu unele substanțe dependente, antiviață sau antibiotice pe care le-au prescris să ne anestezieze fiecare simptom neascultându-ne corpul și mesajul său.
Ne-au sensibilizat la durere, ne-au spălat creierul și l-au umplut cu minciuni. 
Minciunile unei științe a unei filozofii a unei istorii care au fost furate și ascunse.
Ne-au făcut corpurile depozite de radiații și au început să ne controleze mintea fără să observăm.
Uită-te la toate brevetele de televiziune care ne îmbolnăvesc corpul, au inventat optogenetica, magnetogenetica pentru a se juca de-a zeii și pentru a ne controla întregul genom.
Ne-au înveninat în numele binelui nostru, cu mercur, cu plumb cu arsenic cu grafen, cu bariu, stronțiu, litiu, aluminium, ne umplu cu oxizi de mangan și credem că acesta este gripa.
Au început să pună nanoparticule în toate: în mediu, în alimente, în combustibil, în cristale semiconductoare, iar aceste cristale, sunt făcute din metale înconjurate de o membrană organică și ele pot fi activate oricând sau când intră în contact cu corpul.
Și apare o schimbare, se produce o presiune, se activează, o secvență, se produce o substanță nouă în corpul tău, și toate astea doar la un semnal trimis.
Au creat praful inteligent care poate fi mutat oriunde și care poate fi activat când vor ei.
Iar cerul a încetat să fie albastru și au început să modifice clima pentru a crea nori care nu plouă niciodată și au început să distrugă solul cu substanțe care nu ar trebui să fie niciodată acolo.
A umplut atmosfera noastră de nanocristale piezoelectrice, făcând ca aerul,care este cel mai bun izolator să devină particule conductoare conform formatului cu magneți mici iar când intră în contact cu infraroșu, se activează cu căldura corpului uman și de aceea corpul nostru care nu are nutrienții esențiali, își pierde echilibrul.
Se utilizează mercurul pentru a face ca cuprul să iasă din celulele care protejează sistemul nervos.
Apoi, nervii au fost expuși, apoi fertilizantele artificiale sunt însărcinate să lase tot restul cuprului în corpul tău și corpul disperat încearcă să reconstruiască sistemul nervos.
Folosesc, ceea ce ai la îndemână și ce au la îndemână, fier și barium în acest fel sistemul nostru nervos reconstituit artificial într-un mod natural cu bariu se dovedește că devine feromagnetic și devine extraordinar de sensibil la radiațiile de radiofrecvență și nu numai. Și nu doar că recepționează , ci și generează noi moduri de conectare cu radiația artificială, în acest fel aceste nanocristale pot fi încălzite și cu radiofrecvență și apoi te poți aprinde din interior, și poți arde.
Iar bariu și stronțiul dacă sunt feromagnetice, când sunt în contact cu nanocristalele respective, creează rețele noi de gândire , un creier controlabil, de la radiațiile electromagnetice externe.
Pentră că inteligența artificială nu este doar ceea ce conectează facebook și youtube și îți scoate anunțurile care te interesează, și care te-au clasificat. 
Nu, inteligența artificială în acest moment este cea ce te determină să-ți cumperi hârtia igienică. 
Aceasta este ceea ce te face să gândești într-un anumit fel, cel care te face să acționezi și să simți și care monitorizează tot ce gândești, unde ești, ce faci, ce simți și asta nu este viitorul.
Trăiești toate astea pentru că EI TE IUBESC ATÂT DE MULT ȘI SE GÂNDESC LA BINELE TĂU.
Ne-au acoperit gura, ne-au lăsat fără respirație, ne-au interzis să ieșim, să dansăm, să ne îmbrățișăm, să trăim totul pentru ce? 
Pentru că te vor mort sau cel puțin deconectat de la sursă. 
Așa că, ori recuperăm astfel bunul simț, conștiința și empatia sau vom pierde acest război.
Nu le dăruiți frica voastră, nu le acordați sută la sută atenția voastră.
Informațiile de la sine nu ne vor duce nicăieri, dacă informațiile nu vă conduc să acționați într-un anumit mod, atunci vă dăruiți mintea voastră.
Concentrați-vă pe ceea ce doriți și începeți să construiți, începeți să realizați că ceea ce ne face oameni este exact conștiința noastră și empatia noastră, vom consolida asta și vom continua să strălucim cu toată lumina care suntem pentru că da, oricât de optogenetic ar exista, nimic și nimeni nu-ți poate stinge vreodată lumina!"

Să curgă toată iubirea Universului peste casele voastre !

(Traducerea : Bianka Luz)

- art: Hieronymus Bosch

Un comentariu: