.

"Vino și asează-te.
Peste două zile nu voi mai fi aici...
Și pe urmă...niciodată."
(Vasili Șukșin)




joi, 7 iulie 2022

Ghid de detoxifiere sub îndrumarea lui dr. Joseph Mercola


"Proteinele Spike pot circula în corpul vostru după infecție sau injecție, cauzând daune celulelor, țesuturilor și organelor, dar Consiliul Mondial al Sănătății a compilat o listă cu medicamente care pot preveni acest lucru.

Ați avut Covid-19 sau ați făcut o injecție anti Covid-19? 
Atunci posibl să aveți o proteină spike periculoasă circulând prin corpul dvs. 
Proteina Spike se găsește în mod natural în SARS-CoV-2 indiferent de variantă, ea este deasemenea produsă în corpul dvs. și când primiți vaccinul anti-Covid-19. 
În forma ei nativă în SARS-CoV-2, proteina spike este responsablă de patologiile infecției virale. 
În forma ei „sălbatecă” se știe că ea deschide bariera creier-sânge, cauzează daune celulare (citotoxicitate) și, așa cum Dr. Robert Malone – inventatorul nucleului tehnologiei vaccinale mRNA și ADN, a spus într-un comentariu în News Voice, proteina „este activă în manipularea biologiei celulelor ce căptușesc interiorul vaselor dvs. sanguine – celule vasculare endoteliale, în parte prin interacțiunea cu ACE2, care controlează contractarea vaselor sanguine, presiunea sanguină și alte lucruri”.

S-a descoperit totodată că proteina spike este suficientă pentru a cauza inflamația și daune sistemului vascular, chiar și independent de virus.
Acum, Consiliul Mondial pentru Sănătate (World Council of Health, WCH) – o coaliție mondială de organizații și grupuri ale societății civile concentrate pe sănătate caută să lărgească sfera cunoașterii sănătății – a editat un ghid de detoxificare de proteina spike care oferă pași clari pe care îi puteți lua pentru a diminua efectele potențiale ale proteinei spike toxice.
 
Puteți vedea întregul ghid cu remediile naturale, inclusiv dozajele, la finalul articolului.

De ce ar trebui să luați în considerare o detoxifiere a proteinei spike?

Proteinele spike pot circula în corpul dvs. după infecție sau după injecție, cauzând daune celulelor, țesuturilor și organelor. „Proteina spike este o proteină letală” a afirmat într-un video Dr. Peter McCullough, internist, cardiolog și epidemiolog experimentat.

„Poate cauza inflamație și cheaguri în orice țesut în care se acumulează. 
De exemplu, studiul de biodistribuție Pfizer, utilizat pentru a determina unde ajung substanțele injectate în corp a arătat că proteina spike Covid din doze se acumulează „în cantități destul de mari” în ovare.

Mai mult, un studiu japonez de biodistribuție pentru vaccinul Pfizer a determinat că particulele vaccinale se mută de la locul injecției în sânge, după care proteinele spike circulante pot migra liber peste tot în corp, inclusiv în ovare, ficat, țesuturi neurologice sau alte organe.

WCH nota:

„Proteina spike a virusului a fost corelată cu efecte adverse precum: cheaguri de sânge, confuzie cerebrală (brain fog), pneumonie organizată, miocardite. 
Este probabil responsablă pentru multe din efectele adverse ale injecției anti Covid-19. 
Chiar dacă nu ați avut nici un simptom, sau test pozitiv de Covid sau dacă nu ați experimentat efecte adverse după vaccin, proteine spike pot însă să persiste în corpul tău”

Inhibtori și neutralizatori ai proteinei spike:

Un grup de medici și internaționali și de practicieni holiști cu experiență în recuperarea oamenilor post-Covid și post-vaccin au compilat o listă cu opțiuni naturale pentru reducerea încărcăturii de proteină spike din corpul dvs. 
Următoarele sunt inhibitori ai proteinei spike ce inhibă legarea proteinei spike de celulele umane:

Busuioc-sălbatic,

emodin,

extract de frunze de păpădie,

ace de pin,

neem,

Ivermectină

Ivermectina, de exemplu, acostează pe domeniul receptorilor curbați spike SARS-CoV-2, atașat de ACE2, ceea ce poate interfera cu puterea acestora de a se atașa de membrana celulei umane. 
Ei au mai redactat o listă cu neutralizatori ai proteinei spike care o fac pe aceasta incapabilă de a cauza daune suplimentare celulelor.

 Aceasta include:

N-acetilsteină,

Ceai de chimen dulce

Ceai de ace de pin

Frunză de tătăneasă,

Glutation,

Ceai de anason stelat

Sunătoare,

Vitamina C


Plantele de mai sus conțin acid shikimic, care poate contracara formarea cheagurilor de sânge și să reducă unele din efectele toxice ale proteinei spike. 
Natokinaza, o formă de soia fermentată poate deasemenea ajuta la reducerea apariției cheagurilor de sânge.

Cum să vă protejați receptorii ACE2 și să detoxifiați IL-6

Proteina spike se atașează de receptorii celulelor dvs. ACE2, afectând funcționarea normală a receptorilor. 
Acest blocaj poate altera funcționarea țesuturilor și poate fi responsabilă de declanșarea unei boli autoimune sau de cauzarea unor sângerări sau coagulări, incluzând trombocitopenie trombotică cauzată de vaccin. 
 Ivermectina, hdroxiclorochina (cu zinc), quercetina (cu zinc) și fisetin (ce conține flavonoid) sunt exemple de substanțe care vă pot proteja în mod natural receptorii ACE2, prevenind daunele cauzate de proteina spike. 
Interleukin 6 (IL-6) este o citochină proinflamatorie care se manifestă post-vaccinal și nivelurile ei pot crește la persoane cu COVID-19. 
Din acest motiv OMS recomandă inhbtori IL-6 pentru persoanele cu forme severe de Covid-19. 
Există mulți inhbitori naturali ai IL-6, sau anti-inflamatori care pot fi folositori celor care caută detoxifiere după Covid-19 sau după vaccinul anti-Covid-19:

Chimen negru

Tămâie,

Ulei de krill,

Fisetin

Quercetină

Luteolină

Zinc

Ceai de iasmin

Ceai de păpădie,

Curcumina

Scorțișioară

Apigenina

Resveratrol

Vitamina D3 (cu vitamina K)

Magneziu

Codimente

Piper negru

Salvie


Cum să ne detoxifiem de protează activă și serin-protează?

Pentru a obține accesul în celulele dvs., SARS-CoV-2 trebuie întâi să se lege de un receptor ACE2 sau CD147 de pe celulă. 
Apoi subunitatea proteinei spile trebuie să fie tăiată proteolitic. Fără acest clivaj proteinic, virusul s-ar atașa pur și simplu de receptor și nu ar ajunge mai departe.

„Proteaza activă este motivul pentru care virusul este atât de transmisibl și pentru care el invadează inima, creierul sau vasele sanguine”, a explicat doctorul Steven Quay, medic și cercetător, în timpul audierilor în fața Congresului american (în fața unei comisii de monitorizare a crizei coronavirus).

Existența unei noi proteaza active pe SARS-CoV-2, în timp ce alți coronaviruși nu dețin așa ceva, este un motiv important pentru care mulți cred că SARS-CoV-2 a fost creat prin cercetări de câștig-de-funcție (GOF -gain of function) într-un laborator.

 Inhibitori naturali ai proteazei active, care previn clivajul proteinei spike și vă pot ajuta la detoxifierea acesteia includ:

Rutină,

Limonen,

Baicalină,

Hesperidină


Serin-proteaza este o altă enzimă care este „responsablă pentru clivajul proteolitic al proteinei spike SARS-CoV-2, făcând posiblă fuziunea celulei gazdă cu virusul”. 
 Inhbarea serin-proteazei poate deci preveni activarea proteinei spike și intrarea virală în celule. WCH a compilat o listă cu inhbtori ai serin-proteazei, ce include:

Ceai verde

Alge albastre-verzi

N-acetilsteină

Tuberculi de cartofi

Soia

Boswellia


Alimentație restricționată temporal (post intermitent) sau o dietă sănătoasă

Alături de substanțele menționate mai sus, Consiliul Mondial al Sănătății (WHC) a fost suficient de prevăzător să noteze că o dietă sănătoasă este primul pas către un sistem imuninar sănătos. Reducerea consumului de alimente procesate și alte alimente pro-inflamatorii, inclusiv uleiuri vegetale (de semințe), este esențial pentru un răspuns imunitar optim. 
 Alimentația restricționată temporal (ceea ce înseamnă să condensezi mesele într-o fereastră de timp de șase până la opt ore), este deasemenea benefică. 
Aceasta vă va îmbunătăți sănătatea în multiple moduri, în special îmbunătățind sănătatea dvs. mitocondrială și flexiblitatea metabolică. 
Ea poate de asemenea să intensifice autofagia, care ajută corpul dvs. să curețe celulele deteriorate.

Așa cum notează WCH:

„Această metodă este folosită să inducă autofagie, care este în mod esențial un proces de reciclare care are loc în celulele umane, prin care celulele se deteriorează și reciclează componente. 
Autofagia este folosită de către corp să elimine proteine celulare deteriorate și poate distruge viruși și bacterii dăunătoare post-infecție”

O altă strategie pentru stimularea sănătății și longevității, și cel mai probabl să ajute la detoxifierea proteinei spike este utilizarea constantă a saunei
Corpul fiind supus unor cantități rezonable de stres termic, se aclimatizează gradual la căldură, declanșând un număr de schmbări benefice în corp. 
Aceste adaptări includ volum crescut de plasma și flux sanguin în inimă și mușch (care cresc anduranța atletică) precum și masă musculară crescută datorată unor niveluri mai mari de proteine și creștere hormonală datorate șocului termic.

Top 10 substanțe importante în detoxifierea proteinei spike și ghidul complet

Jos puteți găsi ghidul complet al substanțelor utile în detoxifierea proteinelor spike toxice, inclusiv dozele recomandate.
 
Dacă nu sunteți sigur de unde să începeți, următoarele 10 componente sunt cele esențiale când vine vorba de detoxifierea proteinei spike. 
Acesta e un bun loc din care puteți începe o abordare mai cuprinzătoare a strategiei de sănătate


NAC

Semințe de negrilică

Zinc

Curcumin

Vitamina C

Ivermectina

Quercetina

Magneziu

Extract de ciulin de lapte

(Majoritatea acestor produse sunt accesible ușor în magazine de legume sau de sumplimente nutriționale ori magazine de produse sănătoase.

NOTĂ: Lista nu este absolut completă. 
Alte substanțe precum serrapeptază sau uleiul CBD au fost sugerate. Lista continuă să fie actualizată pe măsură de noi informații apar. Unii practicanți de medicină holistică au mai recomandat substanțe pentru purificarea corpului de metale după vaccinate, precum zeolitul și mangalul. 
WCH va prepara un ghd pentru detoxifierea de metale în curând.

Articol tradus de la original, publicat aici.)



Ghidul WCH de detoxifiere a proteinei spike:


SubstanțaSursa naturalăDe unde procurăm?Doza recomandată
IvermectinaBacteria de sol

(avermectină)

Prin precripție0,4 mg/kg săptămânal pentru 4 săptămâni, apoi lunar (verificați prospectul pentru contraindicații)
HidroxiclorochnaPrin prescripție200mg săptămânal pentru 4 săptămâni (verificați prospectul pentru contraindicații)
Vitamina CCitrice, legume, broccoli, conopidă, varză de BruxellesMagazine alimente sănătoase, suplimente diete, farmacii, online6—12g zilnic (divizate egal ântre ascorbat de sodiu (câteva grame), vitamina C liposomal (3-6g)& palamitat de ascorbil
Busuioc

(Prunella Vulgaris)

 

Plantă de autovindecareMagazine alimente sănătoase, suplimente diete, farmacii,  online 

207ml zilnic

 

Ace de pinPinMagazine alimente sănătoase, suplimente diete, farmacii,  onlineConsumați trei ceaiuri zilnice (împreună cu uleiul/rășina acumulată în ceai)
Ulei de neemArbore de neemMagazine alimente sănătoase, suplimente diete, farmaciiPreparat de practicantul dvs. sau conform instrucțiunilor
Extract de frunze de păpădiepăpădieSupliment (ceai de păpădie, tinctură de frunze): Magazine alimente sănătoase, suplimente diete, farmacii, onlineTinctură preparată de practicantul dvs.
N-Actetilcisteină (NAC)Alimente cu multă proteină (fasole, spanac, linte, banane, somon, tun)Magazine alimente sănătoase, suplimente diete, farmacii,  onlinePână la 1200mg/ zilnic (în doze divizate)
Ceai de chimen dulcePlantă de chimenMagazine alimente sănătoase, suplimente diete, farmacii,  onlineNu există o limită, începeți cu o ceașcă și monitorizați reacția corpului
Ceai de anason stelatCeai verde chinezesc (Illicum verum)Magazine alimente sănătoase, suplimente diete, farmacii,  onlineNu există o limită, începeți cu o ceașcă și monitorizați reacția corpului
Ceai de sunătoareSunătoareMagazine alimente sănătoase, suplimente diete, farmacii,  onlineConform prospectului
Frunză de tănăneasăSymphytum plantMagazine alimente sănătoase, suplimente diete, farmacii,  onlineConform prospectului
NattokinazăNatto (mâncare japoneză de soia)Magazine alimente sănătoase, suplimente diete, farmacii,  onlineConform prospectului
Salcie albă

(Boswellia serrata)

Arbore salcie albăMagazine alimente sănătoase, suplimente diete, farmacii,  onlineConform prospectului
Chimen negruPiciorul cocoșuluiMagazine legume, suplimente diete, farmacii,  online
CurcuminaTurmericMagazine legume, suplimente diete, farmacii,  online
Ulei de peștePești grașiMagazine alimente sănătoasePână la 2000mg zilnic
ScorțișoarăArbore de scorțișoarăMagazin legume
Fisetin (flavonoid)Vin;

Fructe: căpșuni, mere, mango.

Legume: ceapă, nuci

Magazine alimente sănătoase, suplimente diete, farmacii,  onlinePână la 100 mg zilnic (consumați cu grăsimi)
ApigeninaFructe, pătrunjel, mușețel, anghinare, spanac, oreganoMagazine alimente sănătoase, suplimente diete, farmacii,  online50 mg zilnic
Quercetină

(flavonoid)

Citrice, ceapă, pătrunjel, vin roșuMagazine alimente sănătoase, suplimente diete, farmacii,  onlinePână la 500 mg zilnic,

Consumați cu zinc

ResveratrolAlune, struguri, vin, coacăze, cacaoMagazine alimente sănătoase, suplimente diete, farmacii,  onlinePână la 1500 mg zilnic, 3 luni
LuteolinaLegume: pătrunjel, praz, țelină

Fructe: coajă de măr, flori de crizantemă

Magazine alimente sănătoase, suplimente diete, farmacii,  online100-300 mg zilnic (potrivit recomandărilor producătorului)
Vitamina D3Pești, ulei din ficat de peșteMagazine alimente sănătoase, suplimente diete, farmacii,  online5000-10.000 UI zilnic
Vitamina KLegume cu frunze verziMagazine alimente sănătoase, suplimente diete, farmacii,  online90-120 mg zilnic (90 pentru femei, 120 pentru bărbați)
ZincCarne roșie, pui, stridii, cereale integrale, produse lactateMagazine alimente sănătoase, suplimente diete, farmacii,  online11-40 mg zilnic
MagneziuLegume verzi, cereale integrale, nuciMagazine alimente sănătoase, suplimente diete, farmacii,  onlinePână la 350 mg zilnic
Ceai de iasomieFrunze iasmină, plantă de sampaguitaMagazin legumeMaxim8 cești zilnic
MirodeniiMagazin legume
Frunze de dafinPlantă de dafinMagazin legume
Piper negruPlantă de piperMagazin legume
NucșoarăCopac Myristica fragransMagazin legume
SalviePlantă de salvieMagazin legume
LimonenCoajă de citrice (lămâi, portocale, lime)Magazine alimente sănătoase, suplimente diete, farmacii,  onlinePână la 2000 mg zilnic
ApigeninScutellariaMagazine alimente sănătoase, suplimente diete, farmacii,  online100-2800 mg
Ceai verdeFrunze de camellia sinensisMagazin legumePână la 8 cești de ceai pe zi sau conform prospectului de pe supliment
Tuberculi cartofiCartofiMagazin legume
Alga verde albăstruieCianobacteriaMagazine alimente sănătoase, suplimente diete, farmacii,  online1-10 grame zilnic
Andrographs paniculataPlantă de gingseng verdeMagazine alimente sănătoase, suplimente diete, farmacii,  online400 mg x 2 zilnic (verificați contraindicații de interferență)
Ciulin de lapteSilimarinMagazine alimente sănătoase, suplimente diete, farmacii,  online200 mg x 3 zilnic
Soia organică   

(- articol de pe  net)

Un comentariu:

  1. Si cand ma gandesc ca inca se vorbeste despre vaccinuri ma ia cu frig...
    Multumesc, draga Nima pentru articol! ❤️

    RăspundețiȘtergere