.

"Vino și asează-te.
Peste două zile nu voi mai fi aici...
Și pe urmă...niciodată."
(Vasili Șukșin)




marți, 30 noiembrie 2021

Anatol Basarab - "Minutul zilei și propriul minut de aur."



"Eu cred că toată lumea, de la mic la mare, crede în minuni, chiar dacă ascund foarte iscusit acest lucru. 
Unii oameni sunt convinși că nu există minuni, dar totuși în momentele de criză speră să se producă o minune. 
În interiorul fiecărui om matur stă bine ascuns un copil, așa cum era el însăși în copilărie, care în mod sincer așteapta o minune, o magie și spera la ceva mai bun.
Eu personal cred în minuni, în magii. 
De fapt e ceva mai mult decât o simplă credință, deoarece eu știu cum se produc minunile, magia și cum se pot împlini dorințele. Există o serie întreagă de adevărate psihotehnologii orientate spre împlinirea dorințelor.
Ai incredere, dar verifica.

Ca specialist care se ocupă intens de studiul numerologiei și impactul cifrelor asupra vieții oamenilor și societăților umane, chiar și a proceselor istorice, scriu acest articol despre magia cifrelor în speranța că cititorul va experimenta în propria lui viață ceea ce va fi scris aici, apoi îmi va scrie despre efectele observate. 
Cu alte cuvinte vreau să scriu aici despre minutul magic, un minut din cele 1440 (1+4+4+0 = 9) pe care le deține o zi (adică o zi si o noapte, 24 (6) de ore.)

Fiecare om, are în timpul celor 24 de ore, propriul lui minut magic în care poate trimite în Univers (de fapt in Multivers) dorința lui care neapărat se va împlini puțin mai târziu.
Acest minut magic, mistic, este numit în numerologie, "Minutul de aur", deși valoarea acestui minut este neprețuită. 
Aurul are prea puțină valoare în fața acestui minut magic. 
Nu are preț pentru că dăruește omului o posibilitate unică de a spune, explica, arata Universului în direct, care este dorința, scopul său personal. 
Anume, aceste 60 de secunde sunt neprețuite, deoarece ele deschid pentru fiecare om un canal direct de comunicare între el și Univers, care după cum știm, este mental, psihic, informational, centrifug, masculin și nu emoțional, energetic, feminin, centripet. 
Tocmai din acest motiv Universul va asculta cu mare atenție informațiile venite de la om, le va prelucra și în conformitate cu forța lui centrifugă, îi va dărui în schimb forțe mentale necesare, informații, psihism, pentru împlinirea dorinței, dar nu îi va pune nimic în pungă. 
Pentru asta omul va trebui să apeleze la principiul feminin, centripet, energetic și să acționeze cu energia necesara ca dorința să capete întruchipare. 
Universul îi va da chipul realizării dorinței, iar omul va trebui să-l întruchipeze. 
Uite așa, în urma unei relații info (Cosmosul), energetică (Natura), psiho (Cosmos), emoțională (Natura, Lumea Viața), Cosmos (masculin) și Lumea (feminin), unde omul este doar un intermediar, conductor, fiu sau fiică al acestor doua forțe, dorințele se pot împlini tot așa cum se împlinesc dorințele micuțului când cere ceva de la mama și tatăl lui. 
Evident că atât în familia creată din mamă, tată si copil cât și în familia Cosmos, Natura și om dorința nu se realizează imediat ci doar după un anumit interval de timp. 
Intervalul de timp necesar împlinirii dorinței depinde de complexitatea dorinței, de numărul elementelor din care este compusă  și de numărul proceselor necesare de implicat pentru a atrage în forma centripetă tot ce este necesar ca dorința să se realizeze.
Pe de o parte avem Cosmosul, care deține toate informațiile despre tot, chipul, iar pe de alta parte avem Natura (lumea, viața), capabilă să întruchipeze aproape orice ne dorim noi cu adevărat, fii și fiicele acestor două puteri universale. 
Trebuie să fim foarte atenți la ceea ce gândim în acest minut magic, deoarece în Cosmos și în Natură, noțiunea de bine și rău are un cu totul alt sens, neînțeles de către omul de rând. 
Pur și simplu, acolo există o altă logică pe care omul nu o poate cuprinde și nici înțelege. 
Dacă ai avut nefericirea, nenorocul, să gândești rău, prost și urât despre tine și despre viața ta în acest minut magic, și acest gând a fost suficient de puternic, Universul poate prelua acest gând și îl poate întruchipa ca și cum ar fi o dorință a ta. 
Cosmosul, în relație cu natura și viața, nu știe de binele și răul tău. Acest binom, realizează doar dominanta, gândul dominant, pe care îl poate interpreta drept dorință. 
Nu este important că ne dorim ceva sau pur și simplu aruncăm tot felul de cuvinte fără de scop și fără rost, vorbim cu voce tare tot felul de bazaconii despre noi sau viața noastra, despre lumea care ne înconjoară, despre oameni, bogăție sau sărăcie, success sau insucces, tot ce spunem în acest minut sau gândim, sau doar pur și simplu trăim, fără a spune cuvinte, inevitabil se inscripționează, se ia în vedere, spre realizare, ca și cum ar fi dorința noastră.
Din cele mai vechi timpuri, oamenii vorbeau despre minutul magic în care tot ceea ce gândești, simți, vorbești sau trăiești, capată o putere spre a se întruchipa. 
Evident, întruchiparea acestora, va avea loc direct în viața noastră deoarece noi suntem expeditorii acestor mesaje.
Personal cunosc oameni care folosesc cu mare succes minutul magic al zilei în viața lor, apoi îmi povestesc cu uimire și admirație, cât de important a devenit pentru ei comportamentul mental, verbal și fizic în acel minut. 
Unii dintre ei își pun alarma la telefon ca să îi anunțe cu un minut înainte despre venirea minutului de aur, pentru ca aceștia să aibă timp să se relaxeze și să folosească minutul de aur cu maximă eficiență, fiind într-o stare de bună dispozitie, gânduri clare, imaginea dorinței realizate clară, limpede și plină de încredere. Anume, plină de încredere, pentru că dacă tu ai încredere în Cosmos și Cosmosul va avea încredere în tine.

Așadar, când apare acest minut de aur, pentru fiecare dintre noi, în timpul unei zile? 
Cum putem calcula sau afla când vine într-o zi, propriul nostru minut de aur?

Schema este simplă: 
Din data de 1 până pe 24 a fiecărei luni, minutul de aur se calculeaza astfel: 
ziua lunii reprezinta ora, numarul lunii reprezinta minutul.

 De exemplu, este luna a 8-a și ziua de 6, adică 6.08. 
De la 6.08 până la 6.09 va curge minutul de aur al acestei zile.
Dacă esti născut în luna a 8-a si ziua de 6 a oricărui an, atunci, înseamna că de la 6.08 pana la 6.09 va fi minutul tău de aur.
Fii atent ce faci, ce gândești, cum te simți și ce atragi și ce trimiți în jur, în acest interval de timp. 
Dacă ești nervos și nu faci nimic decât să răspândești înjurături în jur, atunci să nu te plângi dacă foarte rapid situațiile neplăcute vor apare din abundență în viața ta.
Universul este fractal. 
Tot ce se găseste într-o părticică, se regăsește în tot și în toate până în Univers doar că la alt nivel de funcționare și la alte scări. 
Așa cum tu te-ai născut în luna a 8-a, ziua a 6-a, ai venit în această lume într-un moment magic - tu ai apărut, tot așa, în acest minut, în lumea asta, va intra pentru tine ca printr-o poartă deschisă pentru un minut, tot ceea ce tu ai făcut, gândit, trâit.
Pe lângă aceasta, Universul folosește principiul similitudinii – precum sus, așa și jos. 
Precum ești tu în acest minut, aici pe Pământ, tot așa Universul se va modela pentru tine în vederea împlinirii unuia și aceluiași sens. 
Așa că ai mare grijă ce faci în acest minut. 
Dacă toți oamenii globului ar avea grijă de ceea ce fac, simt, trăiesc, gândesc în propriul lor minut de aur, lumea ar fi de-a dreptul mult mai bună. 
Un minut pe zi și este suficient. 
Stiți doar - "Buturuga mică rastoarnă carul mare."
Deoarece într-o zi avem doar 24 de ore, lucrul de care mie personal îmi pare rău, începand cu data de 25 a oricărei luni, până pe 31 schema de calcul a minutului de aur se modifică în oglindă.
Ziua lunii va reprezenta minutul iar numărul lunii ora. 
Adica se calculeaza exact invers.
De exemplu 29 Decembrie (12.29). 
Fi atent ce faci de la 12.29 pana la 12.30.
Pana aici am vorbit despre minutul magic al zilei. 
Acest minut trebuie respectat de oricine, deoarece are o importanță și o influență globală asupra tuturor oamenilor. 

Acum însă, vom vorbi despre cum descoperim propriul minut magic. Simplu. 
Scrieți-vă  ziua și luna nașterii și folosind schema de mai sus, adică până în data de 24 și cea de după data de 24 până la 31, unde locurile se inversează și astfel descoperiți propriul minut magic.
Exemplu 1: 
Să zicem că esti născut pe data de 16 februarie = 16.02 
De la 16.02 până la 16.03, în fiecare zi a fiecărei luni și a fiecărui an, cu alte cuvinte, zi de zi, în acest interval de timp, va fi minutul tau magic. 
Însă nu uita și de minutul magic global.
Exemplul 2: 
Daca te-ai născut într-o zi dincolo de data de 24 a oricărei luni, atunci, ziua nașterii va reprezenta minutele, iar numărul lunii, ora. 
Adică invers ca pană în data de 24.
27 noiembrie = 11.27 
De la 11.27 până la 11.28, curge minutul tău de aur, magic.

Schema :
Zilele de 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 vor reprezenta orele 
Luna 1, 2, 3, 4, 5 ,6 , 7, 8 , 9 , 10, 11 , 12  vor reprezenta minutele.
Zilele de 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 a oricărei luni, vor reprezenta minutele + luna care va reprezenta ora.
Astfel, fiecare om, are de cinstit doua minute pe zi. 
Minutul zilei si propriul minut de aur. 
Învață măcar aceste doua minute magice pe zi, în fiecare zi, să fii bun, calm, să răspândești și să trăiești idei pozitive și să faci bine. Fii mai bun măcar în aceste două minute pe zi și nu îți va părea rău. Cosmosul te va răsplăti. 
Memorează! 
Cosmosul, de două ori pe zi, ia o analiză asupra vieții. 
O dată pe zi, ca și cum ia o picătură de sânge pentru analiză asupra vieții globale. 
Și aceasta este reprezentată de ziua și luna curentă. 
A doua oară, Universul mai ia o picătura de sânge și face o analiză asupra vieții tale personale, private, și dacă în această picătură de sânge găsește ceva în neregulă, să nu te impresioneze că Universul va trimite asupra ta un antibiotic. 
Însă dacă Universul, în propriul tău minut magic, te va analiza și va observa că totul acolo este bine, cald și luminos, atunci cu siguranță va trimite către tine, împlinirea oricărei dorințe, și îți va da tot ceea ce este necesar pentru a răspândi în continuare, lumină, caldură și bine.

Toate acestea scrise până acum, pot părea pentru un om extrem de pragmatic, pământean, ceva ca fiind desprins dintr-o poveste pentru copii. 
Credeți-mă că nici pe departe nu este așa. 
Aici lucrurile sunt mult mai serioase, interesante și complexe decât am vrut eu să scriu. 
Există un astfel de minut magic și manifestarea lui poate fi observată în viața multor oameni remarcabili.

Acest minut apare în conformitate cu timpul local. 
Chiar dacă trecem la ora de vară sau de iarnă, nu contează. 
Dacă te aflii într-o alta țară, cu diferența de fus orar, minutul tău de aur, va fi la ora locală a țării în care te găsești.
Înainte de a vă formula dorința, aveți grijă să o formulați corect, scurt , clar și concis. 
Cred că mulți dintre voi deja sunteți informați că Universul, cât și creierul nostru, nu percepe cuvântul “NU”
Din acest motiv, afirmația, dorința, trebuie să fie formulate conform principiului afirmației pozitive. 
Ceea ce presupune lipsa totală a montărilor negative, a negațiilor sau a “vreau”, “voi face”, “voi fii” etc, în propozitie. 
Dorința se formulează numai la timpul prezent, în așa fel, ca și cum omul are deja tot ce și-a dorit. 
De exemplu : 
"Eu sunt extrem de puternic. 
Am încredere în mine și pot realiza orice."

“Eu sunt sănătos, atractiv, interesant și lumea cu mare plăcere vine spre mine.”

Nu vă formulați dorințe materiale, pentru ca acestea se realizează mai greu iar uneori, pentru realizarea lor, ar putea atrage asupra ta tot felul de suferințe și dureri.
 
Formulează-ți întotdeauna dorințe nemateriale : 
“Sunt fericit”
“Sunt puternic”
“Sunt multumit si recunoscator pentru viata mea”
pentru că acestea se realizează mult mai repede și atrag asupra ta tot ce este necesar ca să fii fericit, chiar și bani și bunuri materiale daca Cosmosul va considera asta necesar.

Crede-mă!
Dacă vei trăi în interiorul tău ca un împărat, castelul și coroana vor veni de la sine, fără să te lupți pentru ele. 
Dacă însă vei trăi, simți, gândi, comporta intelectual, ca un sclav, permanent nemulțumit de viață, atunci chiar dacă te vei lupta o viață întreagă pentru coroană de aur și castel, tot nu le vei obține. 
Iar dacă totuși cumva le vei obține, atunci doar pentru scurt timp și din cauza acestora ți se va trage moartea.
Apropo, înca cateva nuanțe despre implinirea dorințelor: 
totdeauna trebuie să tineți minte că Universul se îngrijește de noi și face aproape totul pentru binele nostru. 
Astfel, dacă ceva totuși nu se realizează, atunci, foarte posibil că, în lume așa este mai bine pentru noi. 
Probabil, anume într-un așa mod, Universul ne protejează de ceva. În afară de asta, trebuie să învățați să dăruiți, lăsând locul gol pentru a putea primi ceva nou. 
Aduceți-vă aminte de ulcior care trebuie golit de apă ca să poată fi din nou umplut cu vin. 
Atunci când dăruiești, inevitabil lași loc pentru a primi. 
Vă aduceți aminte? 
Nu se va usca mana celui care da. 
Asta este una dintre legile Universului:
"Eliberează-ți curtea ca să pot să-ți aduc lemne de foc pentru iarnă.".
Nu tot ce își dorește omul, chiar și sincer, este spre binele lui. 
Pentru ca orice dorință, întotdeauna să aducă numai folos, eu personal, înainte de a-mi spune cu voce tare dorința, totdeauna spun, ca tot ce vizualizez eu în dorințele mele, întreaga mea dorință, tot ce eu spun sau șoptesc, îmi vine mie ușor și repede și îmi aduce numai folos mie, spiritului și sufletului meu și celor din jur. 
Acest lucru reprezintă un fel de asigurare că toate dorințele împlinite să îmi fie numai spre folos, nu spre plăcere ci spre bucurie, spre creștere și dezvoltare.

Vă doresc tuturor celor care ați citit acest articol, împlinirea tuturor dorințelor și ca acestea să vă aducă vouă folos, bucurie, fericire cât și celor din jurul vostru.

Tineți minte! 
În fiecare zi aveți două minute magice:
Una globală, ce este determinată de ziua ăi luna curentă, în care este bine să doriți, real, binele tuturor celor din jur.
Să vă aduceți aminte de strămoși și să le pomeniți numele, să vă rugați pentru binele lor și a tuturor celor ce trăiesc astăzi în această țară. 
Doriți-vă ca cele mai bune idei să le lumineze mintea celor care guvernează, sa coboare lumina peste ei și să îi ajute să ia cele mai bune decizii pentru popor. 
Gândește-te la toți cei din jur, la prieteni și rude, și dorește-le bine în mod real, cu toată trăirea.
În cel de-al doilea minut de aur, care este determinat de propria ta zi și lună de naștere, gândește-te la tine. 
Roagă și cere tot ce îți poate fi ție de folos spre dezvoltarea și creșterea ta.

Citește acest articol de câteva ori !

Informații suplimentare: 
Structura continuumului temporo-spațial al Pământului, este construit în așa mod, încât energia și informația (masculin-feminin, ying-yang, centrifug-centripet), de orice natura, se transmite consecutiv de la o zi la alta. 
Această transmisie se produce ca printr-un lanț, dar în momente strict determinate, o dată pe zi pentru toată lumea, în formă globală și o dată pe zi pentru fiecare dintre noi. 
De două ori pe zi, pe durata unui minut, rezistența continuumului temporo-spațial cade aproape de 0. 
Acest minut, din cele mai vechi timpuri, nu întâmplător îl numeau minutul de aur al zilei. 
Magii Atlantidei și faraonii Egiptului Antic, în mod activ foloseau aceste cunoștinte pentru a dobândi ceea ce și astăzi numim miracole sau minuni. 
Întradevar, în acest minut, omul poate atinge coeficientul maxim de eficientă, cheltuind pentru asta minim de energie.
Acest minut reprezintă un fel de poartă către alte dimensiuni. 
De aceea este atât de important ceea ce gândim, trăim și simțim pe toată durata acestuia.
Astfel, nu trebuie să vă uimiți că în viața voastră ceva nu merge cum trebuie, dacă gândurile și trăirile voastre sunt asemenea acestora.

Pe scaun în autobuz stă un bărbat și se gândește:
“Soția este o stricată, prietenii niște ticăloși, rudele niște lichele…”
În spatele acestuia, stă îngerul păzitor, notează totul într-o carte și gândeste :
"Doamne, omul acesta în fiecare zi, are una și aceeași dorință! 
Nu se poate așa ceva! 
Dar nu am ce face. 
Dorința este dorință și trebuie împlinită."




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu