.

"Vino și asează-te.
Peste două zile nu voi mai fi aici...
Și pe urmă...niciodată."
(Vasili Șukșin)




vineri, 24 iulie 2020

Astăzi...



"În ultimele ore au venit imense Energii de vindecare a Masculine și Feminine, traume emoționale imense și dureri au fost ridicate de pe Chakra Plexului Sacral, de bază și Plexus Solar, precum și de cea a colectivului umanității.
Aceasta este o eliberare foarte adâncă, de miliarde de ani de traumă și durere, și s-a mutat literalmente adânc în bolurile pământului și va continua pentru următoarele săptămâni, până când totul va fi eliberat.
Vă rog astăzi, să solicitați Eliberarea tuturor traumelor și durerilor din viața trecută prezentă, a tuturor suferințelor, nu numai a dvs., ci folosiți aceasta ca o oportunitate de a oferi serviciul cel mai înalt cu mare dragoste.
Eliberați-vă tot din interiorul vostru, care este încă în amărăciune, mânie, neiertare etc. și permiteți-vă acum să primiți cea mai profundă vindecare a Corpului vostru emoțional.
Pur și simplu cereți Divinului să aducă o vindecare profundă a masculinului și femininului din interiorul dvs. și a tuturor interacțiunilor dvs. cu alte suflete din această viață și a tuturor celorlalte vieți care au provocat traume, durere, mânie, amărăciune, resentimente, frici etc. cereți eliberarea tuturor traumelor din viața prezentă și trecută cu privire la orice durere, amărăciune, furie, resentimente, ură, temeri și orice altceva se ascunde acolo.
Știți că Divinul vă citește INTENȚIA.
Chiar doriți să eliberați asta din toată inima și sufletul și să nu vă atârnați de nimic - și vreau să spun ORICE?
Mai mult decât atât, să știți că veți fi trecuți prin Focurile de purificare în cele mai înalte grade: - dacă nu sunteți gata pentru acest lucru și nu sunteți gata să iertați și în final să dați drumul, atunci nu este pentru voi! 
Aveți voință și alegere liberă, iar mulți vor alege mai degrabă să se agațe de traume, durere etc., deoarece refuză să dea drumul la 3D și la toate traumele și durerile din viețile trecute și prezente.
Tot ce pot să spun, este că aceasta eliberează cu adevărat umanitatea în moduri pe care nici măcar nu pot încerca să le cuvânt.
Suntem eliberați.
Divinul Masculin și Divinul Feminin se deplasează pe deplin în centrul inimii larg deschise, în echilibru și armonie totală, iar acesta este un imens Cadou Divin! 
Ni se oferă DARUL ÎNTREȚINERII. 
UNITATE ÎN CEL MAI MARE SENS!
Depinde de dvs. să revendicați acest Cadou Divin pentru dvs. - sau nu.
Înseamnă literalmente să fii capabil să te muți în cea mai înaltă stare a harului iubitor - acolo unde există unitate și iubire pură necondiționată!
Dragoste adevarata!
Altceva decât IUBIREA în cea mai înaltă formă și expresie!
Alegerea este a ta!"

(Judith Kusel)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu