.

"Vino și asează-te.
Peste două zile nu voi mai fi aici...
Și pe urmă...niciodată."
(Vasili Șukșin)




sâmbătă, 15 septembrie 2018

Mirahorian: "Eliminarea absentei din viata ta, incetarea vietii in care esti trait in loc sa traiesti, in care esti locuit in loc sa te locuiesti" - Ce se ascunde in spatele indemnului "Urmeaza-ti visele"?


"Nu exista dezvoltare personala si imbunatatire decat pentru prizonierii in minte, pentru mortii in viata.
Peste tot intalnim cursuri de dezvoltare personala facute de orbi pentru uzul altor orbi. 

Ce dezvoltare personala si ce imbunatatire poate fi adusa celor adormiti ori celor morti in viata, daca nu trezirea, invierea din morti. 
"Multi oameni mor la 25 de ani, dar nu sunt ingropati decat la 75." (Benjamin Franklin). 
Asa cum nu exista evolutie si creatie, ci doar dezvaluire a totului si a perfectiunii omniprezente, care se afla si in fiecare fiinta umana , va rog sa nu va mai lasati pacaliti, de cei care propavaduiesc evolutia si dezvoltarea, in locult trezirii, ca sa va faca sa inghititi pe nemestecate modele de realizare straine si sa uitati sa fiti voi insiva . 
E nevoie de curaj ca să fii tu însuţi şi să nu trăieşti reacţionând la ceea ce le place sau le displace altora. 
"Este amuzant cum lumea se inghesuie sa faca tot felul de cursuri de dezvoltare personala, sa cumpere carti de dezvoltare personala, sa mearga la workshop-uri si seminare si dupa toate acestea sa ignore cu desavarsire cel mai bun curs dezvoltare personala pentru care nu platesti nici un ban: ELIMINAREA ABSENTEI DIN VIATA TA, INCETAREA VIETII IN CARE ESTI TRAIT IN LOC SA TRAIESTI, IN CARE ESTI LOCUIT IN LOC SA TE LOCUIESTI "
Ce se ascunde in spatele indemnului "Urmeaza-ti visele/ Follow your dreams" ?
"Ratarea vietii, instrainarea, frustrarea, suferinta, nemultumirea, trairea vietii altora, ruperea de prezent si de realitate, mentinerea prizonieratului in minte, in programarea reactiva si in visul de iad " (Mirahorian)
Cei care va indeamna sa va urmati visele ( follow your dreams) va condamna la o viata de captivitate in minte (si in modele externe de realizare specifice programarii reactive si celor adormiti sau morti in viata) si la o viata plina de frustrari ( in care sa nu fim fericiti si multumiti cu ceea ce suntem -vedeti "programarea de iad").
" O viata traita in planul viselor este ancorata in viitor, adica este rupta de prezent si de realitatea vietii insasi. 
Daca vreti sa fiti voi insiva incetati sa va mai urmati visele, care in realitate apartin mintii si celor care au programat-o, adica altora. Doar dupa ce va descoperiti adevarata dvs identitate aflati menirea pentru care va aflati aici " (Mirahorian)

Anexa:
Foarte multi oameni se plang ca nu au bani de cursuri, ca nu au timp si totusi acest curs il faci oricand vrei tu, fara sa platesti bani. De ce nu stie lumea de el?
In acest curs poti invata printre altele:
Cum boala este ” al cincilea nostru anotimp” asa cum spunea Cioran, un moment de meditatie si gandire la viata noastra si la felul in care o traim. 
Boala este un test si un semnal de alarma ca undeva in plan psihologic, emotional si spiritual gresim si este cazul sa ne corectam
Cum sportul te poate ajuta sa te cunosti mai bine ca orice alta activitate. 
Iti poti afla si depasi limitele, iti poti creste cantitatea de energie pe care o ai precum si starea de bine si de fericire. 
Pe langa asta, sportul te poate ajuta si in cresterea increderii in sine si a atractivitatii.
Cum alimentatia este direct legata de sanatatea noastra, ca suntem ceea ce mancam iar bolile si felul in care aratam fizic sunt determinate de ceea ce bagam in gura. 
Inclusiv starile emotionale si oboseala sunt legate direct de mancarea noastra.
Cum esecul nu este decat un element firesc in evolutia oricarui om, cadem doar ca sa invatam sa ne ridicam si ca un esec nu trebuie sa ne bage in depresie, ci sa ne ambitioneze sa incercam din nou, cu lectiile invatate. 
Succesul nu este pana la urma decat sa sari din esec in esec pana ai reusit.
Cum atitudinea si mentalitatea sunt una din cele mai mari comori pe care un om le poate avea si daca ele sunt sanatoase, toate rezultatele noastre vor fi pe masura convingerilor noastre. 
Poate cine crede ca poate.
Cum obiceiurile noastre sunt acele comportamente automate pe care le facem zilnic si daca ele sunt proaste ne aduc rezultate proaste. 
Ca singurul mod in care se poate produce schimbarea in viata uni om este prin schimbarea obiceiurilor zilnice si ca motivatia , entuziasmul sau vointa nu sunt suficiente pentru ca se consuma repede.
Cum sa vorbim si cum sa relationam cu alti oameni, cum sa invatam sa ii privim ca fiind colegii nostri de suferinta si sa dam o mana de ajutor celor aflati la nevoie
Cum sa iubim si sa impacam sexul cu iubirea adevarata, atractia sexuala cu spiritualitatea, cum functioneaza instinctul naturii si al speciei si cum sa avem relatii de cuplu.
Cum atunci cand iti urmezi pasiunea, beneficiile sunt de zeci si sute de ori mai mari decat atunci cand te multumesti cu siguranta si confortul unei slujbe care iti ofera doar un venit mic si constant fara sa iti dea placerea lucrurilor facute de tine, fara sa iti dea sentiumentul ca pui o caramida pentru a face lumea mai buna prin talentele tale
Cum banii pe care ii avem sunt doar o reflectie a dezvoltarii noastre personale, a ceea ce avem in interior si daca nu suntem multumiti de ceea ce avem in afara noastra, e nevoie sa imbunatatim ceea ce avem in interiorul nostru.

Sunt foarte multe lucruri pe care le mai poti invata la acest curs insa nu le pot enumera acum pe toate.
...
Asa cum am spus, cursul este gratuit.
Cursul se numeste VIATĂ 
(nota DM: Eliminarea absentei din viata ta)
Data de incepere: ORICAND
Data de inchiere: NICIODATA
Din pacate, desi acest curs este disponibil pentru noi toti, destul de putini oameni il fac. 

(nota DM: ORICE FACI ESTE O ACTIUNEA CARE INTARESTE EGOUL SI PRIZONIERATUL IN MINTE; DOAR PRACTICA PREZENTEI CONSTIENTE IMPARTIALE NU ESTE A MINTII )" 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu