.

"Vino și asează-te.
Peste două zile nu voi mai fi aici...
Și pe urmă...niciodată."
(Vasili Șukșin)




sâmbătă, 14 ianuarie 2012

La multi ani, Cristiana !




>:D<

7 comentarii:

  1. Draga , scumpa mea Nima... cu multă jenă intru acum aici să te îmbrăţişez pentru acest dar atât de preţios, de neaşteptat, de minunat... pe care mi l-ai făcut...
    Şi totuşi cu bucurie multă te îmbrăţişez şi îţi doresc şi eu, la rândul meu La mulţi ani frumoşi, luminoşi, cu sănătate, cu împlinirea tuturor dorinţelor tale, alături de cei dragi !! Şi alături de noi, prietenii tăi din aceste locuri virtuale... pe care le doresc transformându-se în locuri reale de întâlnire, de îmbrăţişare, de împărtăşire a celor pe care le simţim permanent, chiar dacă suntem la mare distanţă !!!
    Îţi mulţumesc pentru acest gingaş trandafir, pentru gândul tău cel bun, pentru tot ceea ce îmi oferi tot timpul !! Dar mai ales pentru dragostea ta reală de oameni, pe care ţi-o doreşti încă şi mai mare... sub umbra căreia îmi răcoresc şi eu sufletul de arşiţa lumii...
    Te îmbrăţişez cu mult-mult drag, cu respect şi înaltă considerare !! Încă o dată... "La mulţi ani!" şi ţie, suflet drag !!!
    >:D< >:D< !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. ...spre ruşinea mea, nu am intrat aseară pe blog, am intrat pe PC ceva mai târziu, prietenele mele mi-au spus că nu se poate posta pe facebook, pe locaţia mea şi dacă am intrat acolo să schimb setările - nu am mai ieşit până după 12 noaptea... Vreau să-ţi spun că am primit felicitarea ta şi pe netlog !! mi-a umplut sufletul de încântare, de bucurie !! Acum, în oraş, am ieşit cu prietenele mele la o cafea şi Gabriela, care te apreciază enorm, mi-a spus că mi-ai oferit un trandafir splendid pe blogul tău !! Am încercat să intru de acolo pe netbook, căci au wireless free, dar nu am putut, se pierdea repede semnalul ... am alergat acasă şi am intrat acum...
    Încă o dată, mulţumesc pentru această surpriză deosebită, cu totul specială !! Te îmbrăţişez din nou cu mult drag !!

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Chris...Eu sunt doar un gand cu intentie distala ( ii zic eu :))
    >:D<
    Sunt incantata ca te-am intalnit in acet loc virtual si ca mai strabat ( inca ) spatiul blogului tau . Am invatat atatea , mi-ai raspuns la atatea prin bunavointa postarilor tale.
    Nu stiu daca mi se va ingadui sa-mi intalnesc cunostintele virtuale , dar fascinatia in "fata" mintilor lor e...energie curata :)) Poate ca asta e dimensiunea mentalului in care intram din cand in cand - Mare scofala sa nu fie 5 D :))) Scuze daca o iau pe aratura !
    Urmarind cuvintele scrise ...creierul meu le decodifica in energie de o anume vibratie ...

    Spiritul meu saluta Spiritul tau, chiar daca realitatea 3D nu mi se va-mplini intr-o imbratisare urmata de culegerea unui puf imaginar de pe umarul tau .

    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. Ni !!! Eu sunt ca un căţeluş care îţi aduce cu nădejde papucelul uitându-se fix în ochii tăi, de parcă ar vrea să-ţi citească ultimul gând !! dar mai sunt şi ca acel căţeluş cu care te poţi trezi într-o bună zi la poartă lătrând vesel şi dând din codiţă !! Poţi să fii şi cu lacrimi în ochi - eu te fac să-ţi uiţi necazul cât ai zice HAM !!
    ...Pentru că sunt de fapt un copilaş care se joacă cu timpul, cu universul, se scaldă în sufletele calde şi luminoase ale oamenilor, culege flori şi le pune pe pervazul ferestrei pe care o vei deschide dimineaţa să-ţi intre răcoare în casă !!! Când o să te rog să ieşi la portiţă... nu vei rezista tentaţiei şi mă vei întreba: "Cafeluţa să fie cu zahăr??!!"
    ...Şiiii... poate că am să vin cu un puf pe un umăr !!! Doar să-l găsesc !!! fac eu 3Dul să ne unească !! Şi pentru că se poate, o să-ţi explic în curând şi cum se face !!!
    (Te-am făcut să zâmbeşti un picuţ??!!)

    RăspundețiȘtergere
  5. Uite ceva să te facă să zâmbeşti !!
    http://www.youtube.com/watch_popup?v=P9Fyey4D5hg

    RăspundețiȘtergere