.

"Vino și asează-te.
Peste două zile nu voi mai fi aici...
Și pe urmă...niciodată."
(Vasili Șukșin)




joi, 18 iulie 2019


"Atunci cand simtiti o furie/ suparare/ ostilitate foarte mare fata de cineva, cand simtiti ca mai aveti putin si “explodati”, nu tineti in voi aceste emotii de vibratie joasa. 

Acum, mai mult ca niciodata, este periculos sa tii in interior niste emotii care se cer exprimate. Si pe masura ce evoluam, devine si mai periculos.
Eu nu am vazut niciodata in viata mea atatea persoane care au facut cancer sau alte boli, asa cum am vazut in ultimele luni. 

Si asta se intampla pentru ca oamenii tin in ei anumite emotii, fiindca “asa se face”/ ”asa e politicos”/ ”asa trebuie”/ ”n-au incotro”. 
Astea sunt niste lucruri cu care am fost programati inca de mici, care ii fac pe oameni sa-si tina inchise inauntru toate emotiile, pana cand aceasta acumulare de energii de vibratie joasa creeaza boala in corpul fizic.
Nu mai tineti in voi aceste energii!
Daca nu gasiti alta metoda de a va elibera de ele, scrieti o scrisoare persoanei care v-a suparat/enervat/ ranit, treceti acolo tot aveti sa-i spuneti si apoi ardeti scrisoarea sau rupeti-o si aruncati-o.
Si daca dupa asta simtiti ca nu v-ati eliberat/descarcat de tot, mai scrieti-i o scrioare. Scrieti scrisori pana cand simtiti ca nu a mai ramas nimic nespus.
NU TRIMITETI NICIODATA SCRISOAREA PERSOANEI RESPECTIVE!
Scrieti cate o scrisoare de cate ori simtiti ca dati pe dinafara de furie/ suparare/ indignare. Eliberati acele emotii. 

Si asta este valabil si pentru lucruri care s-au intamplat acum 10 ani (daca inca va apasa/dor), nu numai pentru chestiuni recente.
Va spun ca pe masura ce trece timpul, veti fi din ce in ce mai putin capabili sa tineti in interior astfel de emotii/energii, fiindca va veti imbolnavi rapid."

 (Jason Estes)

Un comentariu:

  1. Ce sfat bun. O idee nemaipomenita, sa scrii si sa scapi de furie. Multam.
    Sa ai o zi bunaaaaa! cu drag,

    RăspundețiȘtergere