.

"Vino și asează-te.
Peste două zile nu voi mai fi aici...
Și pe urmă...niciodată."
(Vasili Șukșin)




duminică, 5 februarie 2023

A patra fază a apei



"Firmamentul este a patra fază a apei care este H3 02 și e în formă de hexagon. 

Pare a fi cea mai puternică formă din natură, un gel încărcat negativ, o baterie, care înmagazinează enorm de multa energie și informații.
Cea de-a patra fază a apei este încărcată doar electric negativ, așa că dacă o picătură totuși, ar cadea, atunci ar lovi atmosfera pozitivă, astfel incat s-ar obține plasmă, care atrasa spre pământ ar lua foc (meteoriți, stele căzătoare)
Ipoteza de lucru cu A patra fază a apei numește domul, zona de excludere, abreviat EZ (vezi cartea “the fourth phase of water scrisa de Gerald Pollack)
Ideea e că in partea negativă a apei, care ar fi deasupra firmamentului, poate intra/fi absorbita, doar aceasta structura a apei, H3O2.
Această proprietate a apei înseamnă că toată materia, tot noroiul se va așeza diametral opus, prin diferența de semn electric.
Atunci când spațiul trimite constant frecvențe magnetice/plasmatice catre pământ, care slăbesc câmpul, în cele din urmă câmpul va ceda determinând ploi abundente si inundații. 
Această modificare brusca a masei "atmosferice" produce presiuni diferite în diferite zone ale plăcilor tectonice, eruptii vulcanice și cutremure. 
Astfel, marile instalații HAARP, SURA, sau cele chinezești, japoneze, australiene, de mare putere electrica instalata, au sens in "controlul vremii" doar daca țintesc... Domul, încercând sa spargă tăriile cerului.
Odată cu prăbușirea câmpului ar exista o mulțime de sarcină electrică pozitivă și negativă, adunata aproape de suprafața pământului, fapt care ar provoca descărcări electrice pe tot pământul.
De asemenea hidrogenul dizolvat in atmosfera care e acum 1. 618 se va schimba la o concentrație 5.08 (pi 3.14 x 1.618, nr. fibonacci 1.618) .
Numărul asta apare in toate calculele marilor construcții, în matematica din piramida Giza, etc.
Nimeni nu vorbește de el. 
Cam asta ar fi descrierea pe scurt a formarii “vapor canopy”.
Când cade cortina asta o sa ”vina” și cu multă conștientizare. 
Se recuperează holografic și acustic eurile sau cum se spune, bucatile de suflet.
EZ water ”de sus” se pare ca, stochează informația holografica și acustică, adica experienta decodificata de glanda pineala, decodificatorul realității si care emite/ recepționează informatiile multiplelor vieți sau experiente anterioare pe planul asta.

ORiginal EZ. OR. EZ.
OREZ=ZERO,
ZONA DE EXCLUDERE"

( sursa: Adina Moga)

Un comentariu:

  1. Recunosc ca nu am inteles prea mult.
    O sa revin cu mintea mai limpede!
    Multumesc pentru noile idei, draga Nima! O saptamana usoara! 😘❤️

    RăspundețiȘtergere