.

"Vino și asează-te.
Peste două zile nu voi mai fi aici...
Și pe urmă...niciodată."
(Vasili Șukșin)




joi, 23 iulie 2015

Îngeri...


”Ghidarea Angelica poate ajunge la tine prin diferite cai precum mesajele preluate prin channeling, prin intermediul viselor sau chiar prin mesaje provenite din interiorul tau…Poti avea momente de inspiratie, poti afla ceea ce ingerii tai vor sa iti transmita in timpul meditatiilor, sau sa experimentezi prezenta ingerilor cu ajutorul simturilor psihice.

Ghidarea Angelica poate de asemenea sa ajunga la tine prin semne mult mai subtile. Ingerii ne atrag intotdeauna atentia la semne si ne lasa mereu indicii pentru a ne indrepta in directia corecta. Desi la inceput aceste semne pot parea mici, odata ce sunt recunoscute si apreciate ele pot creste in intensitate si frecventa.

Indiciile de la ingeri sunt peste tot si pot ajunge la noi prin numeroase cai, in functie de provocarile noastre, de urmatorii pasi pe care trebuie sa ii facem sau de intrebarile pe care le punem. Ingerii tai te cunosc de aceea vor sti ce semne iti vor capta atentia.

Ingerii ne sunt mereu aproape, de aceea, orice semn pe care ni-l dau, oricat de mic, este minunat si are o simbolistica speciala intrucat ne aminteste de iubirea si suportul lor.

Atunci cand observi un semn care ar putea fi de la ingerii tai respira adanc, fii constient de momentul prezent si multumeste-le ingerilor pentru ghidarea lor plina de iubire. Pe masura ce devii tot mai constient de prezenta acestor semne si constientizezi momentul prezent vei fi din ce in ce mai sincronizat cu ingerii tai si cu indrumarea pe care acestia ti-o ofera.

Semne care iti arata ca ingerii sunt alaturi de tine:

Penele

Gasirea penelor in calea ta este unul dintre cele mai comune semne ale prezentei Ingerilor alaturi de tine. Penele de orice culoare sunt un memento minunat care iti arata ca Ingerii tai sunt aproape, te iubesc si te sprijina.Gasirea penelor intr-un loc neasteptat reprezinta un semn foarte puternic al prezentei ingerilor. Atunci cand gasesti pene albe, chiar intr-un loc unde sunt prezente pasari albe, sa fii sigur ca acestea sunt de la ingerii tai.

Norii

Unul dintre cele mai evidente semne de la ingeri care pot fi vazute pe cer sunt norii care arata ca un inger. De asemenea ingerii tai iti pot atrage atentia prin intermediul norilor in forma de inima, sau in forma oricarui obiect sau simbol care are insemnatate pentru tine.


Parfumul

Ai simtit vreodata un miros foarte placut a carui sursa nu ai putut sa o identifici? Acesta de asemenea ar putea fi un semn de la Ingerii tai, intrucat de multe ori acestia isi fac simtita prezenta prin intermediul parfumului. Poti observa prezenta Ingerilor tai Pazitori prin intermediul unui miros puternic si dulce de ciocolata, in timp ce prezenta Arhanghelilor poate fi simtita prin intermediul unui parfum subtil de flori.

Mirosul este de asemenea o cale prin care oamenii dragi tie trecuti in nefiinta iti transmit ca iti sunt alaturi. Ai simtit vreodata parfumul bunicii si ai simtit-o aproape?Inseamna ca cel mai probabil in acel moment spiritul ei era langa tine.

Este important de precizat ca atunci cand simti un miros neplacut, trebuie sa stii ca acesta nu provine de la ingeri. Intotdeauna mirosurile provenite de la ingeri sunt minunate.

Bebelusii si animalele

Copii mici si animalele au abilitatea de a vedea ingerii. Ai vazut vreodata un bebelus zambind in timp ce se uita la tavan, sau privind cu incantare in aer sau la un punct fix pe perete? Sau poate ai observat un animalut care pare sa fie captivat de ceva ce tu nu poti vedea? Cel mai probabil ei se uita la un inger. In prezenta ingerilor bebelusii, copii mici si animalele se simt in largul lor, se simt mangaiati si emotionati.

Muzica

Exista numerosi oameni care au experimentat pentru prima data prezenta ingerilor prin intermediul muzicii. Ei au auzit sunete angelice ce pareau sa provina din afara lumii fizice.

Ingerii iti pot transmite de asemenea mesaje prin intermediul cantecelor pe care le asculti la radio. Trebuie sa fii foarte atent daca ai impresia ca o melodie se repeta de foarte multe ori. De asemenea ti se poate intampla sa auzi in diferite circumstante o serie de cantece care contin acelasi mesaj.

Ingerii transmit adesea mesaje pe calea muzicii, fie ca este vorba despre un cantec care iti vine in minte, fie ca auzi un o melodie linistita in timpul unei meditatii, fie ca auzi un anumit cantec de mai multe ori la radio.

Fii atent la muzica pe care o auzi, intrucat ea poate reprezenta un semn clar de la ingerii tai.

Monedele

Gasirea monezilor sau a banilor in general, este un semn des intalnit al ghidarii si al sustinerii din lumea spiritelor. Daca in drumul tau gasesti un banut, sau cineva iti ofera o moneda, fii foarte atent. Data inscriptionata pe banut are vreo semnificatie pentru tine? Le-ai cerut ingerilor tai ajutor finanaciar? La ce te gandeai exact inainte de a gasi banutul? Acesta ar putea fi un semn de la ingerii tai sau de la o persoana iubita.

Atunci cand gasesti un banut care pare sa fie deliberat lasat in calea ta, este un simbol al faptului ca esti iubit, sustinut si sprijinit.


Sclipiri de lumina

Ingerii sunt fiinte de lumina si iubire. Vederea corpurilor ceresti, a razelor de lumina sau a flash-urilor de culoare sunt semne ca Ingerii tai sunt aproape. O stea foarte luminoasa care iti atrage atentia ori un flash de lumina care apare fara a avea o sursa vizibila, lumina care straluceste pe un anumit obiect in mod neobisnuit, toate acestea sunt semne de la ingeri. In astfel de momente incearca sa inchizi ochii, iar daca vei continua sa vezi lumina, este foarte probabil ca un Inger sa fie chiar in acel moment langa tine. Relaxeaza-te, respira adanc si daca esti pregatit Ingerul tau va mari acea lumina in fata ta sau te va invalui intr-o stralucire angelica care iti va aduce vindecarea.

Curcubee

Curcubeul este un simbol comun al iubirii Divine. Atunci cand la scurt timp dupa ce le-ai cerut ingerilor ajutorul vezi un curcubeu, sa stii ca ruga ta a fost ascultata si a primit raspuns.

Daca te-ai gandit la Ingerii tai, sau ai cerut un semn, vederea unui curcubeu este confirmarea ca acestia sunt alaturi de tine.

O sfera in culorile curcubeului observata in jurul lunii, un curcubeu dublu sau un curcubeu care apare atunci cand nici macar nu a plouat sunt semne spectaculoase de la ingeri care ne asigura ca sunt alaturi de noi din cer si ne incurajeaza.

Schimbari ale temperaturii

Atunci cand ingerii se afla langa tine poti experimenta o schimbare a temperaturii, ceea ce reprezinta inca o confirmare minunata a faptului ca ingerii tai iti sunt alaturi. Poti fie sa simti ca esti inconjurat de o lumina calda si stralucitoare, fie sa incepi sa ai frisoane si sa ai senzatia de furnicaturi sau de presiune in varful capului sau la nivelul cefei.

Senzatii

Daca ai sentimentul ca un inger este prezent langa tine, cel mai probabil acesta chiar este! Poti avea senzatia ca cineva tocmai a trecut pe langa tine atunci cand nu este nimeni in apropierea ta, sau poti avea impresia ca cineva este cu tine in camera, atunci cand camera este goala.

Ingerii te pot atinge foarte subtil, te pot infasura in aripile lor de iubire, te pot mangaia pe brate sau pe gat, sau chiar sa isi puna usor mana pe spatele sau gatul tau.

Uneori ingerii isi pot face simtita prezenta intr-un mod foarte evident, oferindu-ti o senzatie coplesitoare de iubire neconditionata.

Daca ti se intampla sa fii intr-o librarie si la un moment dat ai frisoane pentru ca apoi o carte anume sa apara subit in fata ta, sa fii foarte atent la toate detaliile, intrucat Ingerul tau iti este alaturi.

Semne sau panouri publicitare

Uneori ingerii iti pot transmite mesaje prin intermediul semnelor fizice sau a panourilor publicitare. Atunci cand ceri ghidare de la ingerii tai fii foarte atent la tot ceea ce este in jurul tau si vei putea observa ca un anumit cuvant (sau fraza) va aparea pe un numar mare de panouri publicitare, va aparea la numele strazilor sau la semnele din dreptul magazinelor.

Voci

Atunci cand primesti un mesaj in mintea ta, sau auzi o voce soptita care pare ca a aparut din neant, este posibil sa experimentezi ghidarea de la Ingerii tai. Sa nu crezi ca este o iluzie creata de mintea ta. Daca nu reusesti sa auzi clar mesajul, roaga-l pe Ingerul tau sa vorbeasca un pic mai tare, astfel incat tu sa poti intelege ce vrea sa iti transmita.

Auzirea mesajelor de la Ingerii tai reprezinta un semn minunat al prezentei lor langa tine. Aceste mesaje se fac auzite in special atunci cand tu ai nevoie de alinare, incurajare si calauzire angelica.

Mesajele provenite de la Ingerii nostrii ne ofera posibilitati nelimitate de crestere spirituala si transformare pozitiva. Cheia este sa fii prezent si constient si sa cauti semnele de la ei. Ingerii au numeroase cai de a-si face simtita prezenta in viata noastra, asa ca tu poti experimenta prezenta lor intr-un mod care nu este precizat in lista de mai sus, insa important este sa fii prezent si constient astfel incat sa poti urma ghidarea lor plina de iubire.

Sursa: vindecaviata.com






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu