.

"Vino și asează-te.
Peste două zile nu voi mai fi aici...
Și pe urmă...niciodată."
(Vasili Șukșin)




joi, 25 iunie 2015

Activeaza Glanda Pineala

”Pentru a putea atinge cele mai profunde stari de intuitie, inteligenta si iluminare spirituala, este necesar sa deblocati si activati Glanda Pineala. Denumita in mod obisnuit de catre culturile antice ca "al treilea ochi", glanda pineala este situata in centrul creierului nostru intre emisfera dreapta si cea stanga si este responsabila de neurotransmitatorii care produc serotonina si melatonina.

Ceea ce multi nu stiu despre aceasta glanda este ca ea conecteaza sufletul tau la corp. Odata ce glanda pineala este activata la lumea spirituala, incepeti sa simtiti ca aveti puterea de a sti tot ce este in jurul vostru. O glanda pineala corect reglata va va duce in cealalta dimensiune, care este cunoscuta ca proiectie astrala sau vizualizarea de la distanta. Aceasta frecventa corespunzatoare poate fi realizata prin meditatie, yoga, metode oculte, toate acestea trebuind sa fie insotite de o buna alimentatie.

In categoria produselor alimentare, numeroase optiuni sunt disponibile pentru accelerarea si detoxifierea glandei pineale. Ca o fundatie, dieta voastra ar trebui sa contina o mare parte plante organice. Consumand produse organice va veti proteja impotriva pesticidelor, erbicidelor, fungicidelor, produsele modificate genetic si a altor substante chimice daunatoare care fac ravagii asupra sanatatii noastre mentale si fizice.

In ceea ce priveste buna alimentatie, veti citi mai jos cum sa va faceti doua smoothie-uri care va vor ajuta sa va accesati, sa detoxifiati si sa va decalcificati glanda pineala cat mai usor:

Iata mai jos cele doua retete:





Fresh Mint

1 avocado

4 cesti de frunze de baby-spanac

1 cana de apa de izvor (150 ml)

Sucul de la o lamaie

1 castravete curatat de coaja si tocat marunt

3 tulpini de patrunjel proaspat

5 tulpini de menta proaspata

1 buc de 4-5 cm de ghimbir proaspat

2 cuburi de gheata de mari dimensiuni

Puneti toate ingredientele intr-un recipient si zdrobiti-le la blender. Se serveste rece. Consumati de 4-5 ori pe saptamana, timp de 1 luna de zile si veti vedea ca efectele vor fi uimitoare!

Green Machine





Zeama de la o nuca de cocos

2 cesti de baby-spanac

2 cani de capsuni proaspete sau congelate

1/2 banana

100 de ml de apa de izvor

1 cub mare de gheata

Puneti toate ingredientele la blender si serviti-l cat mai rece. Gustul va fi unul deosebit iar efectele vor fi de nedescris. Consumati acet smoothie 15 zile pe luna timp de 2 luni consecutiv si va veti alege cu o glanda pineala detoxifiata.

Incepeti activarea glandei pineale si veti ajunge la un nivel de sine superior, care este in repaus vegetativ si asteapta sa fie trezit.”

2 comentarii: