.

"Vino și asează-te.
Peste două zile nu voi mai fi aici...
Și pe urmă...niciodată."
(Vasili Șukșin)




miercuri, 1 ianuarie 2014

2014 ...Anul Calului




 


”Astrologii spun că Anul Calului este un an încântător pentru toți. Viața va fi agitată și presărată cu aventuri. Oamenii vor descoperi că sunt nesăbuiți, romantici și imprudenți. Un an în care au loc multe promovări. Ne vom simți cu totul minunat mergând la pas cu fermecătorul Cal. Este timpul când deciziile și proiectele sunt finalizate rapid și cu maximă eficiență. Cuvântul de ordine va fi ACȚIUNEA!

Totul merge ca pe roate și trebuie să fiți atenți să nu va forțați prea tare. Va fi un an binecuvântat, însă obositor. Bucurându-te și fiind frust în același timp, liniștea acestui an va fi plătită cu rezervele de energie, de aici și o ușoară epuizare.

Este un moment bun pentru a face toate ciudățeniile la care ai putut visa vreodată. Ascultă-ți inima! Vântul se poate schimba continuu, însă odată ce ți-ai ales drumul, urmează-ți intuiția. Planificarea, tărăgănarea și amânarea nu mai trebuie să existe în vocabularul vostru. Influența impulsivă a calului coroborată cu încrederea de sine vor dicta acțiunile și sentimentele în întregime. Tonifiant și regenerativ, neastâmpăratul Cal va accelera pulsul și va aduce tensiune și stres în viața tuturor. Tempoul Calului este rapid, dispoziția sa este sangvinică, însă inconstantă. Este un an excelent pentru improvizații și invenții. Fiți cutezători, îndrăzneți, șocanți, chiar!”

4 comentarii:

  1. Minunata postare !!! Ginduri expuse genial !!! Idei concludente !!! Bravo !!!
    Intradevar astrologii au planuri mari pt noi ;) Sper sa ne fie de bine
    Te astept si pe la mine . =*

    RăspundețiȘtergere
  2. ”eu sunt A strigăt de fericire” ( Nichita )

    :*

    RăspundețiȘtergere