.

"Vino și asează-te.
Peste două zile nu voi mai fi aici...
Și pe urmă...niciodată."
(Vasili Șukșin)




duminică, 5 ianuarie 2014

compatibilitate...Balanta - Balanta



”Cand doua Balante sunt impreuna, ele formeaza una dintre cele mai agreabile si bine echilibrate relatii. Duo-ul este plin de armonie si cauta sa o transmita tuturor celora cu care ia contactul. Aceasta echipa lucreaza activ impotriva injustitiei si nedreptatii. Dragostea si devotamentul fac ca relatia lor sa fie foarte reusita.

Balanta vrea sa fie tot timpul apreciata. Fiind nerabdatoare sa-i multumeasca pe ceilalti, uneori va parea prea slaba sau chiar mincinoasa. Balanta se simte cel mai bine atunci cand este implicata intr-o relatie. Activitatiile culturale si sociale sunt mult mai amuzante cand ai cu cine sa le dezbati dupa aceea.

Balanta este influentata de Planeta Venus. Relatia lor este plina de romantism, senzualitate si nu in ultimul rand placere. Se rasfata unul pe celalalt si sunt destul de indulgenti. Din cand in cand Balantele au perioade de leneveala motiv pentru care intre ele vor aparea mici probleme atunci cand aceste perioade nu coincid.

Balanta este influentata de Aer. Ei abordeaza relatia cu cei din jur intr-o maniera intelectuala, comunicarea fiind importanta. Si cel mai mic conflict care apare intre cei doi este rezolvat cu decenta si cu cat mai putin zgomot.

Balanta este sub semnul Cardinal. Sunt foarte buni initiatori de proiecte precum si la motivarea celor din jur. Dedicare si puterea cu care doua Balante lucreaza impreuna, fac ca acestea sa obtina tot ceea ce isi propun. Atata timp cat fiecare va putea sa treaca peste micile frictiuni care vor aparea intre ei, totul va fi bine.

Cel mai bun aspect al relatiei Balanta Balanta il reprezinta respectul si pretuirea pe care o au unul pentru celalalt. Dragostea si devotamentul prezente in toate aceste tipuri de relatii fac ca cei doi sa reprezinte un cuplu reusit.”
  


sursa - am aflat de la Carmen si Minnie

5 comentarii:

  1. La multi aaani, din nou :) >:D<

    http://horoscop.rol.ro/compatibilitati-zodii/Berbec-Balanta

    nu m-am putut abtine :)) Pup you! <3

    RăspundețiȘtergere
  2. ”Berbec - Balanta
    Cand un Berbec si o Balanta sunt impreuna, cele doua poluri opuse ale zodiacului se intalnesc. Berbecul si Balanta sunt doi zodii aflate in poziti diametral opuse. Fiecare zodie are ceea ce ii lipseste celeilalte. Diferentele dintre cele doua zodii sunt profunde: Berbecul e impulisv, dinamic, bataios in timp ce Balanta e indecisa, linistita si iubitoare de pace. Cand comunica si lucreaza impreuna Balanta il poate convinge pe Berbec ca modul lor de abordare nu este intotdeauna cel mai corect.

    Zodiile aflate la poluri opuse de multe ori impartasesc o atractie sexuala puternica. In general aceste relatii sunt frumoase cat timp exista armonie si pace dar se strica imediat ce apar certuri. Combinatia Berbec-Balanta este bine echilibrata. Balanta este fermecatoare, inteligenta si foarte manierata, calitati atragatoare pentru Berbec. Pe de alta parte Berbecul este mult mai decis decat Balanta. Berbecul o poate ajuta pe Balanta sa ia deciziile mult mai usor si mai spontan.
    Berbecul este sub semnul Planetei Marte ia Balanta sub semnul Planetei Venus. Cele doua zodii aduc in relatie 2 ingreniente necesare: dragoste si pasiune! Marte si Venus sunt recunoscute ca simboluri pentru barbat si femeie asa ca acesta relatie are un echilibru stabil intre energia masculina si feminina.
    Berbecul este sub semnul "Focului" iar Balanta sub semnul "Aerului". Aerul alimenteaza focul si-l face sa arda. Balanta se poate adapta la nevoia de actiune si energie a Berbecului si ambele zodii au spirit de initiativa. Doar ca trebuie sa invete sa-l foloseasca impreuna. Cand coopereaza cei doi pot obtine totul, insa totusi pot exista mici probleme datorita diferentelor profunde dintre zodii. Nevoia Berbecului de actiune se poate confrunta cu nevoia Balantei de activitate intelectuala.
    Si Berbecul si Balanta sunt sub influenta semnului "Cardinal". Ambii parteneri au initiativa, dar trebuie sa invete sa conlucreze pentru a o fructifica. Berbecul va lua probabil conducerea datorita energiei si naturii lor mai impulsive in timp ce Balanta va incerca sa-l indrume in planul intelectual.
    Ambilor insa le place sa conduca, insa au metode diferite de a obtine conducerea. Berbecul o face prin autoritatea personala in timp ce Balanta isi foloseste farmecul propriu. Pentru amandoi este important sa inteleaga compromisurile si sa le aplice. Balanta, analizand ambele fete ale unei probleme poate ajunge la compromisuri mai usor in timp ce Berbecul le va accepta mult mai greu datorita incapatanarii native. Balanta va trebui sa renunte de mai multe ori pentru a isi pastra pacea conjugala pe care doresc.
    Cel mai bun aspect al relatiei Berbec-Balanta este armonia rezultata din unirea lui Venus cu Marte. Fiecare partener aduce in relatie ceea ce celuilalt ii lipseste, asadar exista o mare armonie si echilibru intr-o astfel de relatie. ”

    _/\_ :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte interesant ! Bănuiesc însă că Balanţa nu se armonizează deloc cu Fecioara...:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ”Balanta - Fecioara
      Cand o Balanta si o Fecioara sunt impreuna, cei doi vor fi ca doua piese dintr-un puzzle. Fiecare va avea exact ceea ce ii lipseste celuilalt. Amandoi sunt in cautarea sigurantei in dragoste, si impartasesc aceleasi pasiuni pentru frumos si cultura. Vor lucra impreuna eficient si fara probleme deoarece amandoi urmaresc acelasi recompense. Relatia va demara incet insa pe masura ce ei se vor cunoaste unul pe celalalt ea va inflori.

      Amandoi apreciaza placerile materiale, colectionarea de obiecte de arta masini luxoase, case impunatoare. Fecioara apreciaza farmecul si diplomatia Balantei, iar aceasta apreciaza dragostea pentru ordine si curatenie caracteristica Fecioarei. Cei doi vor vedea probabil fete diferite ale unei probleme insa vor actiona numai dupa ce au cantarit argumentele fiecaruia.

      Fecioara este influentata de Planeta Mercur iar Balanta de Planeta Venus. Venus este excelenta la comunicare precum si la analizarea problemelor. Acesti parteneri impartasesc o dragoste pentru comunicare si pentru bunul gust. Datorita influentei lui Venus Balanta tinde sa fie lenesa, iar uneori ambii parteneri pot parea snobi; Fecioara datorita asteptarilor prea mari pe care le are de la viata iar Balanta datorita intelectului.

      Fecioara este influentata de Pamant iar Balanta de Aer. Balanta isi analizeaza aproape orice actiune din punct de vedere intelectual in timp ce Fecioara este mai practica. Fecioara se intreaba cu ce o va ajuta o actiune sa obtina ceva in timp ce Balanta se lasa ghidata de intelect fara a se analiza daca o anumita actiune ii va aduce un beneficiu. Conflictele vor aparea atunci cand Fecioara este prea mofturoasa sau Balanta prea manipulativa emotional. Amandoi parteneri trebuie sa inteleaga ca vad lumea in moduri diferite.

      Fecioara este sub semnul Schimbabil iar Balanta sub semnul Cardinal. In aceasta relatie, Balanta va fi cea care alege directia de mers. Indecizia caracteristica Balantei va fi iritanta pentru Fecioara insa puterea acesteia de a analiza toate fetele problemei va face ca de multe ori Balanta sa accepte deciziile Fecioarei. Daca Balanta este cea care initiaza un proiect, Fecioara va fi cea care va avea grija ca acesta sa fie dus la bun sfarsit.

      Cel mai bun aspect al relatiei Fecioara Balanta il reprezinta dragostea pe care acestia o au pentru frumos. Estetica este importanta pentru ambii parteneri. Gusturile similare si romantismul fac ca aceasta relatie sa fie plina de armonie. ”

      Ștergere