.

"Vino și asează-te.
Peste două zile nu voi mai fi aici...
Și pe urmă...niciodată."
(Vasili Șukșin)




joi, 12 aprilie 2012

viitoarele pacate


- fiecare secunda este o boaba dintr-un sirag neintrerupt
- faptul de a clipi, imi este meditatie
- Spiritul meu este Intentia mea, si-l las pe el sa decida
- las in urma istoria personala ; absenta ei ma afecteaza pozitiv, desi subliminal
- acest moment este cel al mantuirii
- ca citesti aici este coincidenta magica a unei sincronicitati
...


.

14 comentarii:

  1. Buna ziua
    V-am adaugat linkul pe auto Iasi cu titlul Ethos Dima, daca doriti alt titlul scrieti-mi pe adresa corcosan@yahoo.com si il modific
    Sarbatori fericite va doresc

    RăspundețiȘtergere
  2. :)
    nima, io n-am inteles nimic, nimicuta!
    :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)
      chiar asa!
      :)
      Te imbratisez cu drag. Sarbatori de poveste, iti doresc!
      p.s. ce faci papa bun mai special si mai usor?!

      Ștergere
    2. Asaaa...
      - pulpa miel, la cuptor, cu salvie, scortisoara , vin alb, 4 fire usturoi verde si ulei masline
      - friptura la gratar din piept pui, piept curcan, peste ( tinute 3 ore la marinat in suc lamaie , condimente )
      - ciorba numai din legume
      - pasca fara coca
      - oua inrosite in coji de ceapa
      - prajitura neaparat cu frisca si nuca
      - vin rosu de la mama de-acasaaaaaa

      Cu dragoste >:D<

      Ștergere
    3. mmmmm
      papa tare bun.
      Poti sa-mi dai si mie reteta cu pieptul de pui, curcan si peste?!
      Daca nu aici pe mail.
      :)
      Noi suntem in pana de idei si am vrea ceva mai nou...
      :)

      Ștergere
    4. - pieptul il crestez pe partea neteda , stropesc cu suc de lamaie si un pic de ulei masline ; pe fiecare bucata presar condimentele ( uneori cumpar condimente pentru friptura din pui ) - neaparat cu putina boia
      - pestele , in bucati , asezat in alt vas, il stropesc numai cu lamaie si "condimente pentru peste " daca nu cu sare, piper, busuioc

      Am un gratarel pentru aragaz ...dar si unul pentru "de dupa coltul blocului " :))

      Ștergere
    5. :)
      am crezut ca le faci pe toate la un loc!
      :))
      ma gandeam cum ar fi gustul...

      Ștergere
    6. Am facut asa, dar la tavita in cuptor ...Le-am macerat tot separat si am adaugat si frunze de dafin si boabe de ienibahar ...Cu zeama in care s-au macerat le-am turnat in tavita ...doar ca pestele l-am adaugat dupa 15 minute ( el se face mai repede ). Iese un sos tare gustos :D

      Ștergere
    7. Acum am "comanda' de gratar :)))

      Ștergere
    8. :)
      de gratar tre' sa se ocupe bajetzii!
      :)

      Ștergere
  3. superba imagine.
    mi-am permis si "am imprumutat-o".
    o voi folosi, bineinteles.
    vad foarte multe apropieri intre tablou, avatar si fotografie...
    ... doar "este coincidenta magica a unei sincronicitati"...

    RăspundețiȘtergere