.

"Vino și asează-te.
Peste două zile nu voi mai fi aici...
Și pe urmă...niciodată."
(Vasili Șukșin)




sâmbătă, 17 septembrie 2011

Zodia Corbul


"Planta totem- iedera
Piatra totem- azuritul
Culoarea- albastrul
Personalitate- toleranti si prietenosi
Energia spirituala- energie feminina
Calitati- simt diplomatic, romantism si optimism
Defecte- naivi, nehotarati, ranchiunosi
Compatibilitate- Vidra si Cerbul
Dorinta constienta- parteneriate
Dorinta subconstienta- echilibru si armonie
Cale spirituala- pace interioara si echilibru
Puncte forte- precautie, rapiditate in luarea deciziilor
Puncte slabe- partinitori, indecisi si naivi

Misiunea lor in aceasta reincarnare este sa reuseasca sa creeze cat mai multe si puternice legaturi cu cei de langa ei. Ca si Corbul, care de felul sau este o pasare foarte curioasa, si acesti nativi au o curiozitate epistemologica, si o inteligenta remarcabila. Cu toate ca au o minte foarte ascutita, datorita curiozitatii nestapanite, vor intra deseori in incurcaturi sau se vor expune la situatii primejdioase.
Acesti nativi pot ajunge sa fie atat de concentrati pe telul lor, acela de a crea parteneriate, incat au tendinta de a ignora efectiv anumite aspecte ale vietii de zi cu zi, ceea ce in cele din urma ii va conduce catre crize de identitate, de incredere in sine, probleme de sanatate sau de ordin pragmatic. In cele din urma, lovindu-se de aceste aspecte, vor trebui sa se trezeasca la realitate si sa se ocupe totusi si de plata facturilor, si de reparatia masinii sau de alte chestiuni administrative.
Datorita faptului ca acesti reprezentanti ai semnului Corbului sunt fiinte foarte sociabile, vor face aproape orice ca sa se afle mereu in compania cuiva, deoarece urasc singuratatea. Vor cauta sa interactioneze cu ceilalti si sa lege orice fel de relatie intr-o maniera aproape conpulsiva. Le este extraordinar de frica sa fie singuri, doar cu ei insisi.

Datorita faptului ca se concentreaza mereu asupra cunoasterii si multumirii celorlalti, acesti nativi se cunosc pe ei insisi foarte putin, si nu reusesc sa creeze acel contact foarte important intre sufletul si constiinta lor, nu reusesc sa-si integreze psihicul si fizicul intr-un tot unitar si armonios.
Abia in momentul in care se vor concentra si asupra propriilor persoane si vor incepe sa se cunoasca si sa se inteleaga cu adevarat, vor realiza cine sunt si cum sunt ei. Asta inseamna ca vor trebui sa faca eforturi pentru a-si crea o relatie puternica cu ei insisi, caci numai astfel vor reusi sa-si imbogateasca si relatiile cu ceilalti. Numai atunci vor reusi sa-si implineasca misiunea pe acest pamant- sa gaseasca echilibrul si armonia.
Acesti nativi sunt in mod firesc cu adevarat incantatori, sunt optimisti si plini de initiativa. Mereu se vor afla in centrul atentiei si toata lumea ii va cauta pentru ideile si opiniile lor. Si asta deoarece acesti nativi sunt idealisti si diplomati, ba mai mult sunt cu adevarat ingeniosi.
In conditii optime, acesti nativi sunt rabdatori si foarte intuitivi in relatii, romantici si buni oratori. La polul opus se afla indivizi pretentiosi, instabili, razbunatori si duri."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu