.

"Vino și asează-te.
Peste două zile nu voi mai fi aici...
Și pe urmă...niciodată."
(Vasili Șukșin)




luni, 27 decembrie 2010

Balanțele



"Te-ai oprit vreodată să te întrebi ce este exact ceea ce le face pe Balanțe să fie atât de unice? 

Ei bine, adevărul este că există multe lucruri speciale la ele și noi îți vom povesti despre ele. 
Există atât de multe lucruri de descoperit la o Balanță. 
Iată câteva trăsături și valori foarte comune care se regăsesc în majoritatea oamenilor din zodia Balanță:

1. Balanțele iartă, dar nu uită niciodată. Nativii zodiei Balanță sunt suficient de inteligenți pentru a învăța din greșelile lor și au tendința să-și amintească totul, astfel încât aceștia să nu facă aceeași dublă judecată de două ori.

2. Balanța caută deseori relații mai lungi și mai semnificative. Acești nativi sunt dispuși să fie răbdători și să aștepte ca persoana potrivită să apară în calea lor și să nu se mulțumească doar cu prima persoană care prezintă interes.

3. Balanța nu crede nimic, fără să vadă cu ochii ei mai întâi. Nativiul Balanță tinde să fie extrem de sceptic prin natura, alegând să analizeze lucrurile în mod obiectiv și să ajungă la propriile concluzii. Îi place să vadă ceva cu ochii lui, înainte să creadă că este adevărat.

4. Balanța poate fi extrem de fermecătoare atunci când dorește. Atunci când încearcă să atragă atenția cuiva, ei pot porni instinctiv farmecul și natura prietenoasă și flirtând poate să le facă incredibil de atrăgătoare pentru cei din jur. Acestea pot fi extrem de seductive fără să-și dea seama că o fac, uneori chiar le vine în mod natural.

5. Balanța este calculată și întotdeauna gândește cu câțiva pași înainte de concurență. Balanței nu-i place să ia decizii stupide și iraționale pe urmele momentului, ci în schimb tinde să fie extrem de calculată. Întotdeauna se gândesc la câțiva pași înainte de competiție, pentru a se asigura că șansele sunt întotdeauna stivuite în favoarea lor.

6. Nativul Balanță este un ascultător excelent și oferă și sfaturi bune. Balanta este un fel de prieten care va lasa totul în urmă, pentru a-i da ocazia unui prieten să se destăinuie în fața sa și să-l asculte. Și nu numai că te vor asculta cu adevărat, dar îți va da și sfaturi bune, datorită logicii și capacității lor de a vedea o situație din toate părțile.

7. Nativul Balanță se simte cel mai fericit cand toata lumea pe care o iubeste este fericita. El este întru totul pentru prietenii si familia lor si se simt foarte bine atunci cand cei din jurul lor se simt la fel de bine. Ei vor merge la distante mari pentru a se asigura ca toata lumea pe care o iubesc este fericită."

sursa - wawlist.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu